Last news in Fakti

13 Ноември, 2021 17:02 6 620 35

Повдигат обвинения срещу съпруга и свекъра на убитата Евгения Владимирова

  • евгения владимирова-
  • убийство-
  • прокуратура

Разкриване на убийство

Повдигат обвинения срещу съпруга и свекъра на убитата Евгения Владимирова - 1
Снимка: БГНЕС

Софийска градска прокуратура (СГП) днес съобщи, че привлича към наказателна отговорност 36-годишния О.В. и 60-годишния П.В. във връзка с извършено убийство на 33-годишната Е.В.

По-рано на брифинг пред СДВР разследващите информираха, че тялото на жената, която изчезна през октомври месец, е открито в покрайнините на Перник и че категорично става въпрос за причинена насилствена смърт.

Досъдебното производство по случая е образувано на 15.10.2021 г., като разследването се провежда в СДВР и под надзора на СГП. На О.В. е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 115, вр. чл. 20, ал. 2, вр. ал. 1 от НК, а на П.В. за престъпление по чл. 115, вр. чл. 20, ал. 4, пр. последно, вр. ал. 1 от НК.

С постановление на прокурор в СГП обвиняемите са задържани за срок до 72 часа, за да бъде осигурено довеждането им пред съда с цел разглеждане на искане за вземане спрямо тях на постоянна мярка за неотклонение задържане под стража.

Предстои на 15.11.2021 г. СГП да внесе искане за вземане спрямо обвиняемите на най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потурко

    31 2 Отговор
    Перник Баце! Коментарите са излишни!
  • 2 Хорейшио

    28 5 Отговор
    по време на брифинга на полицията казаха, че са арестували и майката на съпруга. Сега нея май няма да я обвиняват.. Защо? Не е ли ясно, че цялото това извратено семейство е участвало по някакъв начин и не е възможно тя да не е знаела нищо?
  • 3 Иван

    12 29 Отговор
    Явно му е писнало на човека да му слагат рога...

    Коментиран от #9

  • 4 Разбиращ

    14 1 Отговор
    Замесени са няколко семейни неща. Изневяра, пари, деца... То е ясно едно от трите ще да е!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Морски

    20 3 Отговор
    Аве какви хора живеят в тази страна🤔😠!
  • 7 5555

    56 11 Отговор
    Обаче ми прави впечатление как главно някакви мъже коментират, че му била изневерявала и я убил.Защото лично я познавате и знаете?също познавате всички жени в Бг и знаете, че изневеряват.Показват им по тв някакви златки, патки, плеймейт и т.н опростачващи личности и те вече сметнали, че всички жени са така.А и дори да е изневерявала има разводи, никой не ти дава право да убиваш.Но изглежда за повечето мъже е в реда на нещата да я убие щом изневерява.Тъпи ганьовци селски.Докато така се разсъждава очаквайте още убийства, а жените внимавайте с какви се хващате.

    Коментиран от #12, #14, #19, #27

  • 8 Коментар

    12 14 Отговор
    Методи на живота. Едни издържат - други не. Доминиция на жената. Еманципация! Власт. Уязвимост. В днешно време, почти Всяка жена се прави на жертва, до момента в който я хванат на тясно. Тогава става нападателна и търси като кърлежче да се прикачи към друг донор. Съдба. Свят. Негативна реакция при този съпруг, води до нетолерантност към съпругата му. Какво ни учи тази история?! Няма да се хареса на всички. Тя ще се повтаря винаги. Защото?- това е живота.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 За това има разводи

    17 12 Отговор

    До коментар #9 от "За това има разводи":

    Не познавам момичето изобщо,нито мъжът й. Просто така мисля. Мъжете сте виновни,не карате жените си да бъдат обичани,глезени и щастливи,за това те търсят чужди ласки,за това имат любовници. Така е в целият свят. Нямате право да убивате жените си!
  • 11 Просто племе

    14 7 Отговор
    Ако всеки тръгне да убива жена си защото му е изневерила с турчин, то в територията няма да останат живи жени, а от друга страна ако вкарвате в затвора всеки убил жена си поради същата причина, то няма да останат свободни мъже....
  • 12 Луда работа

    20 5 Отговор

    До коментар #7 от "5555":

    Да убиеш, не е толкова лесно. Голямо смелост се иска. Особено близък човек. Поводът трябва да е свързан с огромна болка а мисленето на убиеца, налудничаво.

    Коментиран от #21, #23

  • 13 Курд Околянов

    22 4 Отговор
    Браво на ченгетата. Ако така работеха и по магистралите, сега пенсиите щяха да са двойни.
  • 14 6666

    13 12 Отговор

    До коментар #7 от "5555":

    А ако ти вземе детето и жилището? И настани в него любовника си?

    Коментиран от #16, #20

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Здрасти

    11 4 Отговор

    До коментар #14 от "6666":

    И какво? Следва да я убиеш ли? Какво ще постигнеш с това?
  • 17 Българка

    27 0 Отговор
    На свекърът що му криете името и длъжността на генерал?
  • 18 до 14

    16 1 Отговор
    Ами добре убий тогава и после ще си имаш постоянно жилище в някоя килия, щом смяташ че това е адекватно разрешение на такъв проблем.Но нали си в Бг може и да ти се размине без лежане- така хем жената мъртва, хем в жилището, хем детето ще живее с гордия си баща, разрешил проблемите по такъв гениален начин.

    Коментиран от #25

  • 19 Шматарочка

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "5555":

    Не оправдавам съпруга, не виня жената. Но да се вземе решение за убийство в нечия глава, то трябва да е настъпило невъзвратимо обстоятелство на безпътица!!! Сега и единия и другия са удовлетворени. Кой в небесата, кой на земята. Ооохххх... Лоша работа.
  • 20 Какви сте такива българите ?

    14 5 Отговор

    До коментар #14 от "6666":

    И какво,по - добре да я убиеш ли? Българите стена души на диваци,убийци и побойници и ако знаехте какво е обич,без егоизъм,то жените ви нямаше да са такива "българки", каквито не спирате да плюете. Престъпно мислене имаш май,щом оправдаваш убийство. Дали немаш досие? Как може да искаш да се убиват хора ,иначе щяла да вземе детето му и апартамента? Хайде сега,да им е сладко в затвора , в мъки, "ама с чест видиш ли" и детето остава сирак. Ама нали не е с любовникът й?

    Коментиран от #24

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Amulett

    6 2 Отговор
    Ако имаше действащи закони нямаше да е така.Един прави пресътпление-хващаш го и публично убиване да знае следващия стъпил на криво какво следва.Тук хващат и не казват името има срок от 72 часа да намерят определена сума за свобода и анонимност НО не се ли спази пускат ти имената и отиваш.Българския съд е за кремация буквално.Дебели лоени топки шуробаджанащината върви ръка за ръка и после се жалвай на Арменския поп ако искаш няма кой да ти помогне като всички са в тоя цирк.Дали каккета не знае от самото начало-ДАНС служител убива снахата била хубава имала друг.Сами си отговорете на въпроса КОЙ е подстрекатела в случая и КОЙ знае как действа закона,как се крие в куфар.Малко пари е дал пришпорили са го.За това и да гласуваш и да не все тая….
  • 23 Не бива да убиваш!!!

    18 3 Отговор

    До коментар #12 от "Луда работа":

    Ама сега я е убил и остави детето му без майка и без баща,защото ще изгние в затвора!!! Кел файда,че изпитвал болка ? Най-лошото стори!!! Не бива да убиваме никого!!!!
  • 24 6666

    10 1 Отговор

    До коментар #20 от "Какви сте такива българите ?":

    Провокирам за да видя отговорите. А отговора трябва да е: да е мислил, когато се е женил.
  • 25 Обясни им го!!!

    7 5 Отговор

    До коментар #18 от "до 14":

    Много си прав,но българинът е гадно мъжко племе!!!
  • 26 Гост

    11 3 Отговор
    Колко изверги и комплексирани
    извратеняци има по света! Горката жена, каквото и да е направила, няма ли цивилизовани начини! Развод например и всичко приключва! Цял живот да гният в занзана извергите!

    Коментиран от #28

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 От посолството

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Що кълнеш ма Ленче?
  • 29 Да се знае

    6 7 Отговор
    За случая няма какво да се каже. По друг въпрос ще дрънксм. Мъже, Жените само да се е... Друго с тях не се прави. Ясно ли е. Плющене му е майката. Оставиш ли и айляк мухуморката, тя търси друг гъбар. Затуй горски умната!
  • 30 Готвача

    5 3 Отговор
    Абе що за индивиди живеят в Перник водата Враца и Монтана даже и Видин що да злобари сте По тия Земи... Всичко ОТ там идва като Черно петно в Държавата Ужаса на родината!...

    Коментиран от #35

  • 31 Няма ли някой

    4 0 Отговор
    Спешно да извика еволюцията да дойде при това племе, че има опасност да изчезне преди да са станали човеци...

    Коментиран от #32

  • 32 Joro

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "Няма ли някой":

    Еволюцията дошла в България, да цивилизова българите. Но си отишла, тъй като видяла, че деградацията обратно към маймуната вече е необратима. Поне сред 90% от организмите, населяващи територията.
  • 33 Справедливост

    1 3 Отговор
    Изневярата, ако е наказуема, ще бъде и лесно доказуема и няма да се стига до крайности. Време е да се измисли солидна глоба за изневяра. Всеки в брак, който изневери се лишава от право на имущество, придобито по време на брака, дължи глоба в размер на 200 000, а детето му няма право на наследство от другия партньор, освен ако той не реши друго.
  • 34 Минали вече по- този път!

    0 1 Отговор
    Той е има друга! Да кажат, кои е нейния друг мъж, а не да си нагаждат нещата!
  • 35 Гошо Перник

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Готвача":

    Абе тъпак, нито момичето , тоя представен сега с иницалите си има нещо общо с Перник. Просто е убил жена си и я е захвърлил в една река до Перник. Ти явно си мякащо мекотело от морйету.