Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 14:24 1 168 1

От Прокуратурата са разпитали свидетели за пожара в бившето кино "Възраждане"

  • разпит-
  • прокуратура-
  • свидетели-
  • пожар-
  • кино възраждане

Разследването се води от градската прокуратура в София

От Прокуратурата са разпитали свидетели за пожара в бившето кино "Възраждане"   - 1
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата вече е разпитала свидетели за пожара в бившето кино "Възраждане". За палежа са назначени експертизи и текат други действия по разследването, оперативноиздирвателни мероприятия, съобщават от държавното обвинение. Разследването се води от градската прокуратура в София, информират от БТА.

Пожарът стана сутринта на 9 ноември, съществуваше опасност да бъдат засегнати и други сгради, но огънят беше овладян. Заради инцидента движението в района беше затруднено за известно време.

В деня след инцидента от полицията съобщиха, че има задържан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    4 1 Отговор
    Питам кога ще разпитват Бойко Борисов за Мата Хари, пълното чекмедже с милиони и златни кюлчета, за ограбените милиони/ милиарди за автомагистрала Хемус, за къщата в Барселона, за предателство и обслужване на чужди интереси (руски) с построяването на руско-турски газопровод с наши над 3 милиарда и по койте няма да тече газ за българите, а за сърбите
    Кога ще бъдат разпитвани участниците от спец.прокуратура, следствие, нотариуси за пладнешкия обир и рекет на бизнес от аферата "Осемте джуджета"
    И най вече питам кога ще бъдат осъдени престъпниците, а окраденото върнато?