Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 08:51 4 769 6

Отмъстиха с палеж на квартален полицай

  • отмъщение-
  • палеж-
  • квартален полицай

Открити са следи, доказващи че става въпрос за умишлено опожаряване. Мотивите засега са неясни, води се разследване

Отмъстиха с палеж на квартален полицай - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Лек автомобил "Фолксваген" е горял миналата нощ. Колата е собственост на полицая от управлението на МВР в Петрич Атанас Златанов, квартален на селата Първомай, Кулата, Чучулигово, Дрангово, Марикостиново. Районът е известен като меката на дрогата, съобщават от struma.com.

Около полунощ съседи на полицая в село Първомай забелязали горящия автомобил, незабавно е извикана полиция, както и огнеборци, които потушили огъня. Открити са следи, доказващи че става въпрос за умишлено опожаряване. Мотивите засега са неясни, води се разследване.

Това се случва за първи път в Петричко. Досега не е имало опожарен автомобил на служител на реда. Подобни палежи са патент на Сандански, където през годините горяха много полицейски автомобили, палени от криминалнопроявени лица със засегнати интереси. Каква е причината за палежа на колата на Златанов, това трябва да установи разследването.

Някои свързват престъплението с поредицата от полицейски акции срещу отглеждането и търговията с канабис, както и с последната акция, озаглавена "Медицински канабис", но от полицията опровергаха категорично подобна връзка.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Активист на БКП

    19 2 Отговор
    Партизани от Банкя 🎃 са!!!
  • 2 Перо

    15 2 Отговор
    До сега не е намерена по-ефикасна система за борба с престъпността от тоталитарната,независимо от какъв тип! Само там престъпниците са като сапьори,грешат един път! После и да останат живи са негодни физически за престъпления!
  • 3 Дедо

    4 0 Отговор
    Картела Синалола си отмъщава! 🤣🤣
  • 4 Тревичка

    11 0 Отговор
    Отглеждането и търговията с канабис в тикволандия е монопол единствено и само на местната полюция, МВР и другите служби. Дребните земеделски производители нямат никакъв шанс.
  • 5 Иван

    3 1 Отговор
    То и във Видин така!
  • 6 ХронолоК

    3 0 Отговор
    Е, като всички произвеждат, защо са такива цените??? Искам старите цени от по 1лв. за масур и няма да ми дрънкате за заплати и разлика - по него време заплатата на охранител беше 330лв. , сега да не е 3300лв. че цените са по 10лв. парчето???