1 Декември, 2021 15:23 7 213 21

Вързаният гол под Бузлуджа бил жертва на вендета заради побой

  • гол-
  • вързан-
  • бузлуджа-
  • вендета-
  • побой

Мъжът е в критично състояние, казват от болницата 

Вързаният гол под Бузлуджа бил жертва на вендета заради побой - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Откритият снощи вързан за дърво и изоставен в безпомощно състояние по пътя към Бузлуджа мъж е в критично състояние. Това съобщиха източници от болницата, в която е настанен пострадалият, информират от presstv.bg.

Както "Флагман" съобщи, пострадалият се казва Стефан, по прякор Бангото и е от Казанлък. Той е намерен полужив с множество прободни рани и следи от побой вчера малко след 17:00 часа от случайно преминаващ. Бил омотан към ствола на крайпътно дърво с тиксо, престоял е така часове наред при минусови температури.

Според запознати Бангото е работел като хамалин и живеел в крайния казанлъшки квартал „Кармен“. Той е добре известен на полицията и е с дебело криминално досие. Бил агресивен по нрав, предизвиквал конфликти и побои, често заплашвал с нож, споделят запознати.

Първоначалната версия за бруталната гавра е, че „наказанието“ му било наложено от брата на мъж, на когото Стефан Бангото нанесъл побой преди няколко дни. Двамата били съкварталци.

Причина за това да бъде прикован за дървото за назидание на втория завой на път за върха, според отлично осведомени, е пореден побой, нанесен от Бангото върху негов съкварталец. Пострадалият се жалвал на брат си, а той от своя страна решил да отмъсти, похитил Бангото и за да го накаже първо го пребил, намушкал многократно с остър предмет, а после го вързал за дървото на втория завой на път за върха и го изоставил.

Тази нощ в кв. „Кармен“ е бил намушкан с нож и 24-годишен мъж, който е откаран в Спешния център. Предполага се, че между двата случая има връзка, криминалисти изясняват ситуацията. Все още няма заподозрян.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пернишки милиционер

    31 24 Отговор
    Мафията на Борисов е превзела Държавата, не се доверявайте на МВР, ДАНС и Прокуратурата! Те се гаврят с гражданите, всичко срещу Борисов, Гешев и сие потулват !......
    В Перник и Бобов дол убиват!
    ТОВА Е ИСТИНСКА МАФИЯ

    Коментиран от #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Факт

    22 4 Отговор
    Пернишка банда от кв. Ралица се занимава с този вид убийства, плащат си на полицията за да им потулват престъпленията!
    Последно са плащали на МВР Видин и Бобов дол, до колкото е известно!
  • 4 Брата

    59 1 Отговор
    Ами то това банго е паразит и за какво му е да е жив, малко му е било! Освен за депутат за друго не става, а да виж и за хамалин да!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Деян

    44 2 Отговор
    Като няма закони в тая държава е така
    Хората трябва да се оправят сами и резултата е на лице
  • 7 Джамбаза

    39 0 Отговор
    "...намушкал многократно с остър предмет..."

    Ваксинирали са го.
    Не е незаконно.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гочо

    33 0 Отговор
    При тази ш........на Съдебна система,пича е действал много адекватно...трябва, дебелото досие,да остане в историята....

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 мдаа

    22 1 Отговор

    До коментар #9 от "Гочо":

    Така е!Български съдия или български лекар,все за пари става въпрос!Имаш ли парички,обичан си от всички!Нямаш ли.....супата!
  • 12 Само да кажа

    13 9 Отговор

    До коментар #1 от "Пернишки милиционер":

    Един извика МУТРИ ВЪН и напускаха престъпниците от затворите и ден не минава без убийство, въоражени грабежи, а за стоките сигурно сам си усетил , хаоса може да не го виждаш през розовите си очила !
  • 13 Шизофреник

    20 2 Отговор
    кармен-казанлък е аналог на пловдивското столипиново

    Коментиран от #16

  • 14 Роза

    26 0 Отговор
    Някой,който не е вярвал в правосъдието,по скоростен начин се е саморазправил с пострадалия.Сега този някой вероятно ще го затворят,но така става,когато правосъдието ни е калпаво и хората не могат да разчитат на него.
  • 15 Аз само да

    35 0 Отговор
    попитам за един приятел... този банго дали си е платил здравните осигуровки или ние му плащаме в момента лечението с нашите пари, които постоянно наливаме в здравната каса, а като ни се наложи нещо спешно ни искат допълнително пари в болницата???

    Коментиран от #18

  • 16 хахах

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Шизофреник":

    Аналог на българия ,най–вероятно искаш да кажеш!Но простено ти е,то българското образование вече не в Европейското ,ами даже в световното такова не се вписва
  • 17 Янис

    6 1 Отговор
    Оки сър, и без това са много като хлебарките....
  • 18 БПФ

    14 1 Отговор

    До коментар #15 от "Аз само да":

    Сега тоя, дето като го е намерил, е хукнал да го спасява, да звъни на Спешна помощ и на полицията, да му плати и лечението !!! Защото аз не желая моите пари да се харчат, за да спасяват излишния живот на такива пoдчoвеци !!! Ако все още бяхме нормална държава, както преди 40 години, тоя нямаше да го пребият, намушкат и залепят гол посред зима за дърво... защото щеше да изтърпява доживотна присъда, работейки като роб в някоя каменоломна.
  • 19 Канчев

    1 0 Отговор
    Поне се довършвайте ,криминално проявените. За какво плащаме на полиция , съдебна система и лекари. А сега кажете колко данъци е платил този недоклания хамалин примерно- за къщата си ли , за здравни нещо , данък печалба ,осигуровки за пенсия ,застраховки задължителни и все такива нещица от които хрантутим държавните служители и безбройната администрация с политически родниноприятелски назначения. И накрая един такъв да ти обере полупразната къща и единствения телевизор да задигне. Да пребият възрастни за пенсията или за 5 лв и ракията. Жалко ,че не се доубиват като истински криминали. И те менте в таз България.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 gorgoroth

    0 0 Отговор
    всите са роми или?