Last news in Fakti

9 Декември, 2021 09:42 3 810 4

Любовен триъгълник в основата на палежа на кола в Банско

  • любовен триъгълник-
  • кола-
  • банско-
  • петрич

Арестуваха собственик на зеленчукова борса от Петрич

Любовен триъгълник в основата на палежа на кола в Банско - 1
Снимка: Архив

Любовен триъгълник е в основата на палежа на автомобила на криминално проявения разложанин Петър Хаджистоянов-Пежо, научи Struma. com. Джипът му бе запален на паркинг в Банско преди няколко дни и за часове местната полиция успя да разкрие подпалвача. В ареста е собственикът на зеленчукова борса в Петрич Петър В. Дали той лично е запалил колата или е поръчал палежа предстои да бъде изяснено. Според запознати, колата е опожарена като отмъщение за забежките на Пежо и закачките му с жената на зеленчуковия бос.

Припомняме, че автомобилът БМВХ5 бе оставен на неохраняем паркинг в курортния град и изгоря. Полицаите експресно отработиха няколко версии, докато стигнат до петричанина и неговия мотив за отмъщение. Не за първи път Пежо е обект на посегателство. Преди време той бе наръган с нож в Благоевград, няколко пъти попада в сбивания, а и друга негова кола бе опожарена.

Трудно се разкриват палежите, тъй като при тях няма следи, затова се смята, че те са сред най-тежките за работа криминални престъпления. Полицията в Банско обаче успя да разкрие и разплете случая и да задържи подпалвач.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    15 1 Отговор
    Пълно е с идиоти , които не отчитат , че има хиляди свободни мъже и жени , и се навират където не им е работата...!!! И като ги хванат - олеле майко... Какво очакват , някой да ги черпи с локум ли...!!!???
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 МЕРИ КРИСМАС :👸

    5 0 Отговор
    ПИЖО,ПЕНДО Е☝