26 Декември, 2021 07:13 7 082 18

Шофьор избяга след зверска катастрофа в Пловдив

  • катастрофа-
  • пловдив

Кола се вряза в магазин и сервиз за автомобили

Шофьор избяга след зверска катастрофа в Пловдив - 1
Снимка: bTV

Кола се вряза снощи в магазин и сервиз за автомобили на булевард "Александър Стамболийски" в Пловдив. Катастрофата е станала минути преди 20 часа, предаде dir.bg.

Според очевидци ударът е бил много силен. Автомобилът се е ударил в метални огради и бетонна стена, като е повредил и тръби от битовия газопровод на града. Теч на газ няма. Повикани са били полиция и пожарна.

Шофьорът е успял да избяга с помощта на момиче, което минути след инцидента пристигнало с друг автомобил.

Пред bTV собственикът заяви, че по чудо не е станал взрив. Вече са прегледани камерите от обекта. Според него колата се е движела с над 100 километра в час. Шофьорът се е олюлявал, но успял да се качи на другия автомобил.

На местопроизшествието липсва спирачен път.

Тази нощ екип на охранителна фирма ще пази местопрестъплението. Междувременно от полицията издирват водача.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Американската Мечта....

    53 0 Отговор
    На новото българско поколение 😂🤣😅...да се нафиркаш здраво...да се напушиш с химикали...и да смачкаш колата на баща ти....колко е бил зле?даже и спирачен път не е имало..😜🤪😝
  • 2 Каруцари долни!

    50 1 Отговор
    Велики са зад волана,докато стане инфекцията,после хукват като хукват като зайци накъде им очите видят! Един не е останал да изчака и да разбере кво е направил!
  • 3 Пагона

    36 3 Отговор
    Е нали КАТ следяха за рискови шофьори ?
  • 4 Им бе цилус

    24 2 Отговор
    "Екип на охранителна фирма"???? Защо? Толкова ли няма двама полицаи да пушат цигари в близост до местопрестъплението? Нали трябва да се плати на фирмата? Защо е нужно?

    Коментиран от #8

  • 5 съдията

    22 0 Отговор
    Жалко , че попа няма да му попее!!!
  • 6 Гошо

    16 6 Отговор
    Майна ли е и на кънки не трябва да се качва, най-много пеша и то с придружител!

    Коментиран от #10

  • 7 Отвратен

    27 0 Отговор
    Ето това е днешното деградирало младежко поколение. Големия пикльо кара със сто километра в градски условия без да мисли, явно под въздействието на забранени симуланти. Днес ще бъде открит, задържан , отнемане на книжка за пет години и да заплати всички щети.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    14 1 Отговор
    При такъв удар,шофьорът има вътрешни наранявания.Ако не го лекуват добре и качествено....ще си отиде от новия вариант на ковид.....
  • 10 Пловдивчанин

    20 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гошо":

    Не ти са проблем майните, а ти дето си дошъл тук от някво село с 2 улички и като видеш бул. и газ до дупка.Пловдив се напълни с извънземни от други галактики.

    Коментиран от #15, #18

  • 11 Анонимен

    7 0 Отговор
    БМВ?!?!

    Коментиран от #13

  • 12 гост

    14 0 Отговор
    На тоя пич му завиждам за жената , ей това е истинска жена да ти е на разположение винаги , щом е дошла по бързо от милиционерите.
  • 13 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Анонимен":

    Не позна , форд.

    Коментиран от #16

  • 14 Механик

    14 0 Отговор
    Преди седмица, вечерта, групичка от около 20 хлапета на 12-14 години се вихреше из квартала. Врещят, бият се, кикотят се и яко пиратките. И така около половин час. По едно врме иде патрулката и всичките се пръскат като от бомба, а двете дето не успяха да избягат повеат да се споливят и да плачат пред полицаите. А само преди секунди бяха безсмърни и никой нищо не можеше да им каже. Изгубено поколение, а ние да очаваме още такива "включвания".
  • 15 друг пловдивчанин

    12 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пловдивчанин":

    Горе-долу си прав, но проблем са и множеството мамини синчета и дъщерички, хванали господ за шлифера. Както и като цяло учебните курсове. От там всеки, който се е записал, получава книжка, а не трябва да е така, щото по-тъпичките не сващат че трябва сами да мислят, а научават само как да въртят волана.
  • 16 Наистина

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    прилича на фиеста или фокус.Добър краш тест.
  • 17 един от многото

    5 0 Отговор
    Да беше се блъснал около 500 метра по рано и от другата страна на булеварда , направо щяха да те приютят там където ти е мястото!
  • 18 Гошо

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пловдивчанин":

    Не съм дошъл а бях, преди 20 години живях в този прекрасен град. Майката му е....те, тъ.. селяндури от околните села, настоящи граждани...