Last news in Fakti

17 Април, 2013 12:12 1 363 2

Горя къща на англичанин край Созопол

  • пожар-
  • британски гражданин-
  • къща

Полицията в Созопол разследва причините за пожар, възникнал в българския дом на англичанин, съобщиха от Областна дирекция на МВР – Бургас.

Около 9.00 ч. вчера в Районно управление «Полиция» - Созопол, е получено съобщение за горяща двуетажна къща, разположена в с. Зидарово, община Созопол, собственост на 50-годишен британски гражданин. От пожара е обгоряла част от килера и кухнята на първия етаж на къщата. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил с четирима огнеборци.

Къщата е била необитаема от август 2012 година, но в нея са се съхранявали хладилник, пералня, плазмен телевизор, малък телевизор и CD плеър.  Констатирано е, че вътре е проникнато чрез оказване на натиск с твърд предмет в областта на бравите на входните врати на първия и втория етаж.

Причините за възникналия пожар са в процес на изясняване от служители на Районно управление «Полиция» - Созопол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    0 0 Отговор
    Някой е търсил нещо, където не му е работа. Явно за да прикрие следите си...
  • 2 хйгфгйк

    0 0 Отговор
    някой, вероятно черен, наща на 3 чавета, незавършил и трети клас. Какъв ли ще да е