14 Януари, 2022 13:27 2 603 4

Задържаха мъж за убийството в Добротица

  • добротица-
  • убийство-
  • силистренско

Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Силистра

Задържаха мъж за убийството в Добротица - 1
Снимка: БГНЕС

Окръжна прокуратура – Силистра е привлякла към наказателна отговорност 55-годишен мъж за убийството на негов роднина, намерен в безпомощно състояние в село Добротица, съобщават от институцията.

Той е задържан за срок до 72 часа, предстои да се гледа мярка за неотклонение „задържане под стража“ по искане на прокуратурата.

Разследването по случая е започнато на 2 януари 2022 година, след като 47-годишен мъж е намерен на улица в селото в безсъзнание. Той е настанен за лечение в болнично заведение, където няколко дни по-късно починал. Назначената тройна съдебно- медицинска експертиза установила, че мъжът е станал жертва на тежко криминално престъпление и смъртта му е насилствена.

Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Силистра. Предстои съдът да разгледа искането на наблюдаващия прокурор за налагане на най-тежката мярка за неотклонение.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 КАТ

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    А ти защо караш без книжка ?

    Коментиран от #4

  • 4 А ЗАЩО АНТИ ВАКСИТЕ

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "КАТ":

    НЯМАТ „ВАКСА”,а