23 Април, 2013 20:57 2 850 0

Скитник намушка младеж, след което го набиха

  • скитник-
  • намушка-
  • младеж

 В 19.08ч. в дежурната оперативна част на ОДМВР - Шумен е получен сигнал за възникнал инцидент на площад "Александър Стамболийски" в града. Съобщено е, че младежи са се спречкали с мъж, водещ скитнически начин на живот, по време на което мъжът извадил нож и намушкал едно от момчетата.

П.Д./ 24г./ е откаран веднага с екип на Центъра за спешна медицинска помощ в МБАЛ- Шумен, където в момента се обработва  раната му.Няма опасност за живота му. Веднага след това  приятелите на 24-годишния нанесли побой на Е.Х./45г./. Откаран е за преглед в болницата. Причините за инцидента са в процес на изясняване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА