Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 14:35 3 640 12

Майка обвини бившия си, че блудствал с дъщеря им

  • майка-
  • баща-
  • блудство-
  • дъщеря

Незабавно екипи са отишли на мястото, задържали бащата Людмил А. от село Хвостяне

Майка обвини бившия си, че блудствал с дъщеря им - 1
Снимка: shutterstock

Майка обвини бащата на 15-годишната им дъщеря в блудство. Завчера около 4 часа сутринта в местното полицейско управление позвънила жена, която съобщила, че в момента бившият и съпруг е с непълнолетната им дъщеря в хотел в Огняново и е силно притеснена, че той извършва блудствени действия с нея, съобщи Struma com.

Незабавно екипи са отишли на мястото, задържали бащата Людмил А. от село Хвостяне и го вкарали в полицейската клетка. Инспектори от детска педагогическа стая започнали разговори с момичето, което живее с майка си във Враца и е станало ясно, че не е упражнявано никакво насилие върху нея. Баща и само я прегръщал и целувал по врата.

Същото потвърдил и задържаният баща. Случаят е докладван в прокуратурата, откъдето ще решат дали да задържат уличеният в блудство Людмил.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    26 4 Отговор
    Татковците на пубертетки да спазват дистанция от 1,5 ,защото доста могат да де окажат в полицейската клетка ,защото са искали да прегърнат и целунат дъщерите си.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 ХолиВуд

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Зззз":

    Холивуд и до това води, хората вече ги е страх да живеят, защото можело да има вампири, извънземни, блудставщи или пък обратното: ако ги няма хората се чустват пак без мотив да живеят...
  • 3 Ха ха

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "Зззз":

    Я стига глупости.Миналата година една беше обвинила мъжа си в блудство с едногодишната й дъщеря щото и сменял памперса

    Коментиран от #4

  • 4 Зззз

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ха ха":

    Та кое е глупост не разбрах,защото както искат и когато искат може за обвини бащата ,дори и непознати дотам ни докараха от прекалена либералщина върви доказвайки, че нямаш сестра.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Ха ха

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Зззз":

    Глупост е това че говориш само за тийнейджърките. Живеем във времена в които свободите са силно ограничени и все повече ги ограничават.Сега за всяка дреболия могат да те вкарат в зандана,дори ако ритнеш улично куче или не го ритнеш но някой каже че си го ритнал....примерно.
  • 6 МДАА

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Зззз":

    с твойто неразбиране наливаш вода в мелницата на поредната задача на Кир-чо за приемане на истамбулската конвенция. Ся секи ден ще ни атакуват с по 3-4 статии с подобни измишльотини. Кой ти каза, че е верно това дето пишат?
  • 7 Ставри

    17 0 Отговор
    Има много злобни жени, които ако не им играеш по свирката може да кажат в полицията и че си сериен убиец. Затова в НК е предвидена разпоредбата за Набедяване в престъпление. Ако не съда оправдае подсъдимия, той може да иска жена му да бъде съдена за набедяването му. Не знам обаче дали на практика полицията да е разследвала случай за набедяване. Обикновено се правят на неразбрали.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 абв

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ставри":

    По големи престъпници от ченгетата има ли ? Има ли вкарано ченге в затвора досега ???
  • 11 Това

    4 0 Отговор
    Българите психясахме

    Коментиран от #12

  • 12 Ами

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Това":

    сега тепърва започваме.Има да догонваме американци и западняци-извратеняци.