Last news in Fakti

8 Март, 2022 09:21 1 758 3

Мъж и жена са ранени след катастрофа между Монтана и Берковица

  • ранени-
  • катастрофа

Произшествието е станало снощи

Мъж и жена са ранени след катастрофа между Монтана и Берковица - 1

Двама пострадаха в катастрофа между Монтана и Берковица, съобщи BulNews.

Произшествието е станало снощи. Около 20 часа водач на лек автомобил "Ауди" А4, собственост на 27-годишна жителка на Боровци, се движил от Монтана към Берковица. При движение с несъобразена скорост, шофьорът последователно преминавал от едната в другата пътна летна, като не се съобразил с насрещно идващия "Ситроен Берлинго" и се блъснал в него. Веднага след това водачът на "Ауди"-то се е укрил в Боровци.

Вследствие на ПТП-то са нанесени материални щети по двата автомобила. Пострадали са 26-годишният водач на "Берлинго"-то и 27-годишната му съпруга, която е от Берковица. Двамата са транспортирани до многопрофилната болница в Монтана. Там е установено, че жената е с комоцио и е настанена за лечение без опасност за живота. Мъжът е изпробван за употреба на алкохол, като дрегерът е отчел отрицателен резултат.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група и е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство и работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кви са тия автори, кво е тва чудо...

    5 0 Отговор
    От заглавието се разбира, че Монтана и Берковица са се ударили ли... :D:D:D

    Коментиран от #3

  • 2 Радо Калинов

    1 0 Отговор
    Без война ще се изтрепаме, бре... Шафьорът, дето се е укрил, нещо книжка имал ли е, от малцинствена група ли е, сръбнал ли е бил, шмръкнал ли е бил? Или не е можел да вземе решение дали е в България или Англия...
  • 3 kvy

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кви са тия автори, кво е тва чудо...":

    И аз това разбрах:)))