Last news in Fakti

15 Март, 2022 15:50 2 117 2

Мъж опитал да заколи бивш съкилийник

  • заколване-
  • нож-
  • съкилийник

Той е бил осъждан пет пъти, а пострадалият седем

Мъж опитал да заколи бивш съкилийник - 1
Снимка: shutterstock

Пловдивският апелативен съд остави зад решетките мъж от Смолян обвинен в опит за убийство.

Той е привлечен като обвиняем за това, че в началото на март, около 21:00 часа в Смолян, обвиняемият се е опитал да убие своят приятел, след като са се почерпили солидно с алкохол. Пострадалият е бил наръган с нож в областта на шията, което довело до причиняване на прободна рана в областта на сънната артерия, като деянието е останало недовършено по независещи от волята му причини. До там се е стигнало, защото двамата мъже се скарали и гостът обвинил домакина си, че последния път е влязъл в затвора заради него. За да си отмъсти обвиняемият го нападнал с нож.

До момента нападателят е осъждан пет пъти, а пострадалият – седем пъти. Познавали се от затвора. Съдът прецени, че заради богатото съдебно минало на обвиняемия, има опасност да се укрие или да извърши престъпление, затова му наложи най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража. Определението на Апелативния съд е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОЩЕ ЕДНА СТАТИСТИКА ЗА

    8 0 Отговор
    ЩАСТЛИВИЯТ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ 😇
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    две коли горяха в СЕЛО ГЛОЖЕНЕ КОЗЛОДУЙ БГ ИНФО