Last news in Fakti

23 Март, 2022 17:39 1 821 8

Мъж ограби бензиностанция с бутафорен пистолет, имал неизплатен кредит

  • мъж-
  • грабеж-
  • бензиностанция-
  • бутафорен пистолет-
  • кредит

33-годишният е задържан за срок от 72 часа, като му е повдигнато обвинение. Предвижда се наказание лишаване от свобода от 3 до 10 години, съобщават от МВР

Мъж ограби бензиностанция с бутафорен пистолет, имал неизплатен кредит - 1
Снимка: БГНЕС

Полицаи от управлението в Тополовград и колегите им от ОДМВР -Хасково задържаха 33 –годишен извършител на грабеж, информират от МВР.

Криминалистите започнали работа по случая на 12 март след сигнал за нахлул в бензиностанция маскиран мъж, докато служителката отчитала дневния оборот. По думите ѝ той опрял пистолет в главата ѝ и взел сума от над 1500 лева. След като завързал ръцете ѝ, задигнал мобилния ѝ телефон, пет кутии цигари и избягал. Минути след като успяла да се освободи, служителката се обадила за помощ и дала описание на извършителя, информират от Нова телевизия.
В хода на работата по случая е осъществена координация между служители на ГДНП, ОДМВР-Хасково и ОДМВР-Велико Търново. Под ръководството на наблюдаващия прокурор вчера заподозреният за грабежа бил задържан в района на с. Патреш, област Велико Търново. Пред разследващите той признал за грабежа и разказал подробно за действията си. Като мотив посочил, че имал да изплаща кредит от предишен период.

В хода на процесуално-следствените действия е намерен и пистолетът, който се оказал бутафорен, но на вид истински.

Мъжът е задържан за срок от 72 часа, като му е повдигнато обвинение. Предвижда се наказание лишаване от свобода от 3 до 10 години. Предстои да бъде внесено искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мюмюн

    10 0 Отговор
    Ей, завалията...кат е имал паре да дава що ни са е пробвал да убере OMW- то или Шел примирну?! Хем кеша там е повичи хем щеши да си земе нещу за ядене за из път. Абдал и аматьор е тоз аугресур, сига ша лежи у панделата за нищу.
  • 2 Презвитер Козма

    4 10 Отговор
    Още един прегладнял русофил даде фира.

    Коментиран от #5, #7

  • 3 Тоалетна хартия

    5 0 Отговор
    А кредита върнали го!!!???
  • 4 Теодоро

    1 1 Отговор
    Фейк нюз!!! ефремова в затвора.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 адаша

    3 0 Отговор
    След седмица, две, ще трябва да слагат въоражена охрана на бензиностанциите. Парите, след зареждане на 20 автомобила, ще са повече от колкото в банка.
  • 7 шматарок

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Презвитер Козма":

    Няма значение какъв е русофил или русофоб ,важното да не е цървулофил като теб!
  • 8 бутафория

    0 3 Отговор
    И той като руснаците - действа с бутафорно оръжие да плаши света и граби!