Last news in Fakti

21 Април, 2022 08:19 5 470 9

Подробности за хладнокръвното убийство във ферма край Енина

  • застрелян-
  • ферма-
  • казанлъшко

По непотвърдена информация, последно на мястото на инцидента е забелязан автомобилът на съпруга на жената

Подробности за хладнокръвното убийство във ферма край Енина - 1
Снимка: Прес тв

Козарникът край казанлъшкото село Енина, където във вторник вечерта бе убит 47-годишният А.Л., е собственост на жена, която отдала под наем фермата си на мъж, бивш военен. Фермерът настанил в постройката в близост до козарника убития, за да му помага с животните.
Жертвата е пребивавала във фермата от около 2 месеца, пише kazanlak.com.

Снощи, на мястото на инцидента, А.Л. е бил в компанията на няколко човека, сред които и една жена. Всички са консумирали алкохол. По-късно компанията се разотишла, като в постройката останали само жената и жертвата.

По непотвърдена информация, последно на мястото на инцидента е забелязан автомобилът на съпруга на жената.

На сутринта фермерът, отишъл на работа и заварил 47-годишния мъж прострелян в главата, след което подал сигнала на полицията.

Окръжна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебно производство за умишлено убийство. По делото се извършват активни процесуално-следствени действия, насочени към установяване на извършителя на деянието. Те продължават под надзора на Окръжна прокуратура – Стара Загора.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Шерлок Х.

    14 2 Отговор
    Всичко е ясно: "Жената" се е съблякла, па се показало едно kepecте и пишман-ибaчa като го мернал и се е самоубил в ужас! Case closed!
  • 4 Зззз

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ако е така":

    Ми то най добре сам да се е гръмнал,по твоята логика на него не му ставало нещо за семейния огън затова женката го търси навън.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 КАЛИСТИРКАТА

    2 1 Отговор
    Голям ПРАЗ И КВО ПРАИМ ОТ ТУК НАТАТЪК ДА ОСТАВИМ МИЛИЦИЯТА ДА СИ СВЪРШЕ РАБОТАТА
  • 8 ИВАН

    7 3 Отговор
    Изпилиха мозъците на народа и тези резултати се очакваха - твърдо вървим към лелеяната американска мечта - пестъпления, кражби, самоубийстава, убийства .... а сега са светли празници, но смирение няма никакво - рекламите не спират да ни тикат месо /нищо, че са велики пости/, готварските предавания също - колко вкусничко било месцето, как да сме си го сготвили, запържили и запекли .... няма нужда от религиозен фанатизъм, но все пак има вековни български и православни традиции, поне малко можеше да има стремеж да се спазват
  • 9 колев

    4 0 Отговор
    арендуване до 500 декара таван това е истината