Last news in Fakti

21 Април, 2022 10:54 1 641 12

Майката на загиналото в Анево дете: Искаме справедливост

  • загинало-
  • дете-
  • анево

Едно от опасенията на протестиращите и родителите е, че мъжът може да се укрие

Майката на загиналото в Анево дете: Искаме справедливост - 1

Родителите на убитото на пътя в Анево 2-годишно дете с протест пред съда. Съдът ще гледа отново мярката на 72-годишния шофьор.

Родителите ще настояват за най-тежката присъда. Мъжът, чиято проба реагира на марихуана, беше пуснат от окръжните съдии с мярка подписка, а родителите обжалват обвинението.

"Искаме справедливост, искаме марката да е променена и той да бъда задържан. Няма как той да е на свобода, при положение, че причинил смърт на пътя. Това е нашето мнение. Ще бъдете подкрепени от доста хора от селото", каза майката на загиналото дете пред БТВ.

Едно от опасенията на протестиращите и родителите е, че мъжът може да се укрие.

Състоянието на бабата остава тежко.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Папи

    4 0 Отговор
    Трагедия
  • 2 Hess

    16 5 Отговор
    Честно, не проумявам правосъдието в България- в Германия за ПТП с убийство и с утежняващи делото обстоятелства- алкохол или особенно наркотици закона е категоричен,ефективна присъда от 22-30 години! Юрист съм!

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Вуте

    5 1 Отговор
    Скоро ще легализират и марихуаната и тогава ще стане страшно по пътищата! "Усмихнати" шофьори ще газят ужасени пешеходци!
  • 4 ИВАН

    11 9 Отговор
    Хубаво, ама да се бяхте научили и как да пресичате - пътя не ви е бащиния и цялото движение не може да се съобразява с вас, а вие трябва да се съобразявате с правилата и опасностите на пътя
  • 5 чичо Пешо

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Hess":

    Г-н "Юрист", а в практиката Ви какво място играе пресичането от бабата на забранено от ЗДП място? ...Или трябва да спираме през 2 м, защото на село, пък и в града, всеки си пресича, където му скимне. Не оправдавам дрогата при дядото, но МПС-тата тежат около 1,5-2 т и за тях (както и за бабите с деца) важат някакви физически закони. И когато не се очаква на участък без пешеходна пътека или светофар да ти изскочи някой, и с 50 км/ч да караш, имаш ...някакъв... спирачен път. Та който и да е друг, недрогиран, би ли успял да спре според Вас?
  • 6 456 🇩🇪

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Hess":

    Господин " юрист" сигурно знаете, че ТОЧНО в Германия този дядо няма да лежи в затвора защото бабата е пресичала неправилно. Друго щеше да бъде ако беше бабата на пешеходната пътека-тогава да, ще лежи в затвора. НО този дядо остава без книжка ДО ЖИВОТ ЗА УПОТРЕБА НА ЗАБРАНЕНИ ВЕЩЕСТВА
  • 7 456

    3 0 Отговор
    Съболезнования на семейството. Огромна трагедия.
  • 8 слиен

    1 1 Отговор
    ей неандерталци няма как да пушиш мара и да причиниш каквото и да е ....пафкам , ям и лягам да спя ....ако се налага да шофирам карам с 30 е филмари .... некое от лекарствата му ще реагира на мара ...и туй е
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    СЪБОЛЕЗОВАНИЯ на СЕМЕЙСТВОТО
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    ЗА убийство при уж лошия СОЦ даваха смъртна присъда
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 чичо

    1 0 Отговор
    Моите най-искрени съболезнования към родителите, но.... Никаква вина няма шофьора! Бабата, която е носила на ръце внучето си е виновната! Нали помните - пресича доста след пешеходната пътека, влачейки на каишна дребно кученце, излизайки иззад спряла кола! При нещастния удар бабата дърпа псето и неволно хвърля детенцето, което, падайки на главичката си умира! Страшна е трагедията, но къде е вината на шофьора, за когото се доказва, че е карал с нормалната, разрешена скорост!!!! А стига с евтин популизъм, престорено съчувствие и невнятни коментари как било по чужбината! В чужбината щяха да съдят бабата за немарливост, че и родителите щяха да го отнесат! Иначе - дълбоки съболезнования!