Last news in Fakti

5 Май, 2022 11:23 3 074 17

Как успяха да изведат барикадиралия се мъж от „Люлин” (ВИДЕО)

  • барикадирал-
  • люлин

Съседите се оплакват, че той разбива врати и прозорци, напада хората с ножове и пистолет

Как успяха да изведат барикадиралия се мъж от „Люлин” (ВИДЕО) - 1

След близо три денонощия полицията вчера задържа 35-годишния мъж, който се беше барикадирал в апартамента си в столичния квартал „Люлин”.

Сагата започна в неделя, когато мъжът хвърляше печки, газови бутилки и други неща от балкона си. Оказа се, че той е с множество криминални прояви, бивш затворник е и има доказано психично заболяване.

„Разбрахме, че е поискал цигари. Най-вероятно са го хванали тогава. Търсил е фасове пред вратата. Не буйстваше, държеше се съвсем нормално - нещата минаха леко. Благодаря на полицията, която си свърши работата”, обясни пред NOVA Добромир, съсед на мъжа. По думите му, обаче, проблемът е какво ще се случи оттук нататък.

„Ако докажат, че има психично заболяване, ще го пуснат и ще се върне обратно тук. Тогава всичко ще започне отначало. Живущите в блока през 2021 г. сме изпратили подписка за изгонването му. Няма никакво решение”, добави Добромир.

Жилището, в което живее 35-годишният мъж, е общинско.

Съседите се оплакват, че той разбива врати и прозорци, напада хората с ножове и пистолет. От общината все още не са взели решение дали мъжът може да бъде изведен от апартамента си, обясняват живущите в блока.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кочо

    30 5 Отговор
    Три дни не могат да го измъкнат, а вие искате Путин да извади цял полк фашисти от Мариупол!

    Коментиран от #5

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 4 Отговор
    някога имахме ДЪРЖАВА ЗАКОНИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ а от32 ГОДИНИ не

    Коментиран от #4

  • 3 Реалист

    13 3 Отговор
    Фатмака и Кирчо ще оправят България, не го мислете!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 АНОНИМНА

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Кочо":

    КОЧО какво общо има ПУТИН със статията

    Коментиран от #9

  • 6 Колко

    7 5 Отговор
    Пари се пръснаха заради тоя абстинентният
  • 7 Aлфа Bълкът

    6 14 Отговор
    Кво закачате човека, той си е в тях бе! Той каква вина има, че целият вход са женски полови органи!

    Коментиран от #11

  • 8 PlimP

    11 2 Отговор
    странна държава, толкова усилия и време за един наркоман алкохолик престъпник, а в същото време нормалният бял роб -българин кучета го яли, такъв човек няма да влезе в правия път, вече е изкривен, съзнанието му е друго, за което е виновна пак държавата
  • 9 Кочо

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "АНОНИМНА":

    Общото е, че и той се мъчи като родната полиция да направи нещо, но не знае как.
  • 10 Механик

    20 1 Отговор
    Ееее, разгеле! Извели са го накрая, няма и една седмица откакто се е барикадирал!!!!!
    Браво на храбрите полицаи. Добре обаче, че там не са се били барикадирали 2-3-ма обучени диверснати със оръжие и заложници.
    Все пак, аз предлагам на полицаите да им вдигнем заплатите тройно и да се пенсионират на 23-годишна възраст. Зер, я ги гледай какви чудеса творят!
  • 11 Корги

    6 6 Отговор

    До коментар #7 от "Aлфа Bълкът":

    Ми, когато си прав, си прав. Частната собственост е неприкосновена! Нито е убил, нито е откраднал... доводите на униформените нашественици са неоснователни.
  • 12 Доротея

    9 0 Отговор
    Преди 40 години родната милиция се справи за около 35 минути и то най калпавите милиционери от районното! Единия бе от махалата на проблемното лице и го пратили заедно с още някакъм милиционер, още по глупав! Пристигат те с патрулката, след тях линейка! Лицето по същия начин хвърляше тенджери на улицата, тогава нямаше лаптопи, събори комина, преби прасето и близките му подали сигнал за принудително лечение!
  • 13 Нспп

    7 3 Отговор
    За следващия мач на уефски така или иначе щеше да си излезе сам.
  • 14 Към

    10 4 Отговор
    Алфа чакалчето, прочете ли? Лудият наркоман е хвърлял газова бутилка, печки и предмети през терасата си, освен да "кацне" тази газова бутилка върху някоя кола може и да удари човек с предметите които е изхвърлял. Правиш се на улав. Нека един такъв гамен ти хвърля примерно върху твоята кола неща или да те фрасне една печка таман като излизаш от входа. Аман от мръсни тролове по новинарските сайтове.
  • 15 Циник

    9 1 Отговор
    Люлин...... то не е нужно повече да пишете.
  • 16 гг55

    8 0 Отговор
    Като е болен, да го лекуват, а не да му издават присъди и после да пишат по медиите, че имал криминални прояви и лежал в затвора. И доживот да лежи в затвора, пак ще е с психични проблеми. Затворът не решава проблемите му, а лечението.
  • 17 Всеки луд си има номер

    0 0 Отговор
    Лудите трябва да се вкарат в лудницата, където им е мястото и да се диспансеризират, навън са опасни и за себе си и за околните,моля да се гласува такъв закон,без повече либералност моля!