17 Май, 2022 11:47 2 909 9

Приятелката на Йомов с първи коментар след стрелбата

  • приятелка-
  • йомов-
  • коментар-
  • стрелбата

Нямам нищо общо и не съм присъствала на случилото, написа в Инстаграм певицата 

Приятелката на Йомов с първи коментар след стрелбата - 1
Снимка: БГНЕС

Фолк певицата Мария Цветкова, известна с псевдонима Ариа, отрече участието си в снощната престрелка на "Околовръстното шосе" в София, съобщават от Varna24.bg. Припомняме, че веднага след инцидента се появи информация, че тя и футболистът на ЦСКА Георги Йомов са имали участие в инцидента и са били задържани. Ариа обаче пусна пост в социалната мрежа Инстаграм, в който отрича присъствието си на инцидента.

"Във връзка с инцидента от снощи се включвам да заявя, че нямам нищо общо и не съм присъствала на случилото се... много моля да се не спекулира с името ми!!!", написа певицата.

Припомняме, че снощи стана ясно, че около 22:30 часа е имало сбиване, а след това и престрелка с огнестрелни оръжия между две групи на бензиностанция на "Околовръстното шосе" в София. Има и двама пострадали, като единият е в тежко състояние във ВМА.

Ръководството на ЦСКА-София излезе с бързо опровержение на информациите.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зоната на здрача

    17 0 Отговор
    Той и футболистчето така разправяше ха ха
    Споко, щом Бацо няма кюлци и пачки в шкафа и тези не са били там.
  • 2 бойко

    15 2 Отговор
    застаряваща уриспия и проски футболисчета с бради
  • 3 Всеки невинен

    19 0 Отговор
    и не е бил на местопрестъплението до доказване на противното! Само , че за лъжесвидетелстване закона гласи от 5-15 години ефективна присъда Марийке информирай се и обмисли къде си била !
  • 4 Хахахаха

    15 3 Отговор
    Въоръжени групи обикалят и се стрелят в столицата на натовска държава!!! Много поздрави от министъра на МВР!

    Коментиран от #6

  • 5 Много

    12 0 Отговор
    сте зле, от сутринта 10 пъти едно и също по тая тема, без да има нова информация в сяка следваща статия. Искате ли когато разберете какво е станало, какво са били тези групи хора и за какво са се стреляли тогава да пуснете статия. Няма да се иьненадам ако бандата на Пепи е намесена.
  • 6 НАТО

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хахахаха":

    И кво от това, в САЩ всеки ден някой нещо е превъртял и избил маса хора е така за кеф...
  • 7 Веско

    15 0 Отговор
    Тъй като нито в статията, нито в коментарите се споменава, че въпросната кифла и поп пеначка Ариа е бишата жена на Динко Динев (по-точно 5-тата от общо 6-те жени на плейбоя), си позволявам да информирам обществеността. Тя е една повехнала 45-годишна плейметка, хванала се с едно 25-годишно ритнитопковче. Какво друго да очаква човек.
  • 8 Ама

    5 0 Отговор
    тя можела да пише ?!
  • 9 Барбуков

    4 0 Отговор
    Защо ВИНАГИ се получава така: Брата на звездата е - ГОЛЯМО ЛИКЕ а бащата е Дърта МУТРА ???????????