Last news in Fakti

23 Юни, 2022 05:58 1 781 10

Делото за смъртта на Милен Цветков започва в Софийския апелативен съд

  • милен цветков-
  • дело-
  • смърт

Журналистът загина на 19 април 2020 г.

Делото за смъртта на Милен Цветков започва в Софийския апелативен съд - 1
Снимка: БГНЕС

Делото за катастрофата, при която на 19 април 2020 година загина журналистът Милен Цветков, започва в Софийския апелативен съд, предаде БНР.

На първа инстанция 24-годишният Кристиан Николов беше осъден на 9 години затвор затова, че непредумишлено е причинил смъртта на телевизионния водещ. Съдът лиши Николов от право да управлява превозно средство десет години и го осъди да плати разноските по делото.

Присъдата беше атакувана пред Апелативния съд от прокуратурата и частните обвинители, които искаха той да лежи в затвора 15 години, и от адвокатите на подсъдимия, които искат да бъде намалено наказанието му.

Кристиан Николов прекара в ареста година и осем месеца, а в момента е под "домашен арест", който се контролира с електронна гривна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маринела

    28 1 Отговор
    Делото започва ли? Минаха 2 години вече в които убиеца си живее като цар, абсолютно безнаказано, каква е тая съдебна система, толкова гнила и корумпирана отвсякъде!!!

    Коментиран от #7

  • 2 Закони има, съд няма

    17 0 Отговор
    Сега вече ще го оправдаят официално, все пак това е сина на любовницата на Миньо Стайков

    Коментиран от #5

  • 3 С пожелание

    1 1 Отговор
    на главния обвинител леталния случай да се гледа даже по-дълго!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Алфа херинга

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Закони има, съд няма":

    Може и да не го оправдаят, но делото в възможно да се разтегли още, а той да си седи под домашен арест. Накрая ще му намалят няколко години за добро поведение и я лежи изобщо в затвора, я не.
  • 6 Христо Божилов

    5 0 Отговор
    Правосъдието е една комедия. Нали Христо Иванов имаше 6 месеца, нищо не направи. 9 години затвор е подигравка. Бе да го пускат да блъска съдии с джипа си и да се приключва
  • 7 Убиецът на Милен Цветков

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Маринела":

    Е пия си вкъщи успокоителни чайчета, мажа се с кремчета и само чакам да ме пуснат да мачкам
  • 8 Гост

    6 0 Отговор
    Този още ли го съдят . Вече трябваше да е в затвора .До живот.
  • 9 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    5 0 Отговор
    На мама синчето - убиец ще се пенсионира, докато го осъдят!
  • 10 Митко

    0 1 Отговор
    Аре кво ми го дъвчете още тоя случай от преди 2-3 години вие в ред ли сте? Ще слушам аз 2 години и половина за Милен Цветков...е бассси малоумщината...тя държавата се разпада вие за Милен Цветков още статии ми пускате...е па боли ме.... за Милен Цветков и оня наркоман къде се врязал в него