Last news in Fakti

8 Юли, 2022 11:24 2 424 19

Настимир Ананиев: Семерджиев се е ползвал с протекции

  • настимир ананиев-
  • георги семерджиев-
  • протекции

По думите на депутата от ПП Семерджиев е свързван с дело срещу Радо Ланеца от 2019 година, което е скрито от прокуратурата

Настимир Ананиев: Семерджиев се е ползвал с протекции - 1
Снимка: БНТ

Този случай показва пробитата и овладяна държава - така Настимир Ананиев от "Продължаваме промяната" коментира пред БНТ тежката катастрофа в София, в която загинаха две момичета.

Това се опитваме от "Продължаваме промяната" да променим, но 6 месеца не са достатъчни, каза Ананиев.

По думите му над Семерджиев е имало по-голяма протекция, от високо ниво. Свързван е с дело срещу Радо Ланеца от 2019 година, което е скрито от прокуратурата. В това дело има данни за отчитане на наркогрупите в София към най-високите етажи на властта, каза Ананиев.

Той призова да се провери дали Семерджиев е лежал в следствието, каквито данни има.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хах

    24 8 Отговор
    И тоя е една нагла лакома калинка
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 От партизанско

    22 1 Отговор
    терористично котило на убийци , газили закони , какъв да е ?
  • 4 Тоя не може да избяга

    18 0 Отговор
    Тръгне ли да пробва мафията ще го направи на парчета! Сега и полиция и общество и мафия му търсят мярката! Направо е за оплакване!

    Коментиран от #17

  • 5 Учуден

    17 12 Отговор
    И като Настимирчо е толкова запознат защо 6 месеца не направи нещо по въпроса вместо всеки ден да се изхожда по медиите??? Оставка некадърници!!!

    Коментиран от #16

  • 6 Хххх

    14 6 Отговор
    Зашо не кажеш с протекциите на кого се ползва любовника на Асен Василев-Тони Иванов? Четете в АФЕРА.......

    Коментиран от #8

  • 7 Прав си

    15 4 Отговор
    Протекциите стигат чак до министъра и Рашков го доказа след като скри факта, че са замесени полицаи, а новината я научихме от фейса, другото доказателство, че полицията чака 7 часа убиеца да се наспи за да го арестуват, че след това още 24 часа за да му вземат проби. Да не говорим, че цял ден е обикалял из София с над 100 км с пусната синя лампа и е блъскал коли без никой да го спре. В случая нито Боко, нито Гешев са виновни, дори и Путин няма вина.
  • 8 Погледни от хубавата страна!

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Хххх":

    Александър Македонски връх на македонската държава обичал мъжете! Василий Втори (Българоубиец) златен век на Византия обичал мъжете! Може пък и ние с един такъв да си оправим държавата, кво ти пука че обича мъжете?
  • 9 обекивен

    11 7 Отговор
    Убиецът е пазен лично от ВСС и гешев , и не е само той ,а десетки които направиха висшите магистрати милионери , като им осигуряваха спокойствие при наркоразпространението.В СТ.-град полицията като хвана 200кг. хероин , след 10 дена уволниха офицерите от тази акция ,защото мафията загуби много милиони
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мармалад

    8 0 Отговор
    Това са дъвки за сайтове и необразовани хора които не познават закона за движение по пътищата ,закона за административните нарушения и наказанията НК и НПК. Накратко понеже последните изменения са писани от такива специалисти по всичко и по нищо се получава така с такива като Семерджиев.
    Проблемите винаги са били във връчването и сроковете както и правото му да откаже проба .А текстът трябва да бъде ясен.Който управлява без изобщо някога да е имал книжка лишаване от свобода.За алкохол над 2 промила задължително затвор . Трябва да вдигнат санкциите изобщо и да се улеснят процедурите.Сега се ползват от АПК че не бил уведомен и затова не могат да го накажат.Променят закона за движение по пътищата просто.Махат нотариалната заверка просто двамата собственици задължително в кат и прехвърлят . С такса от 20 лв и толкоз.
  • 12 Убийци сте

    8 3 Отговор
    Ами, дамаджаната го крие, докато той и полицайката се изчистят и тогава им се взема проба.
  • 13 народна любов

    10 0 Отговор
    Ех , обичат си от ФАКТИ Настимирчо и лоша дума за него - не може да се напише. Всичко се трие на секундата. Не , че е лошо "момчето" - не е ! Само дето - епитетите и нарицателните , с които го "обрисува" любящият го български народ ... не са много ... сдържани .
  • 14 Настьо

    6 1 Отговор
    Настьо отече в канала и ти без време.Свършва ти лапаницата.Ий такива нищо правещи опоскаха държавата.На 2 магарета сламата не можеш да разделиш тръгнал държава да язди.
  • 15 Как са решавали нашите предци

    3 0 Отговор
    подобни казуси:
    Попита Крем (Крум) аварските пленници: "От какво, мислите, че загина началникът (архонтът) ви и всичкият народ?" И те отговорили: "От това, че се умножиха взаимните обвинения, загинаха по-храбрите и по-умните; после несправедливите и крадците станаха съучастници със съдиите; после от пиянството, защото, като се умножи виното, всички станаха пияници; после - от подкупничеството; после - от търговията, защото всички като станаха търговци, взаимно се мамеха. И наистина погибел произлезе от това". А като чу това, той Крум свика всички българи, и заповяда, като законоположи: Ако някой обвини (набеди) някого, предварително да се не слуша, но вързан да се разпита. И ако се намери, че той е бедил и лъгал, да се убие. Нито се допуща да се дава на крадящия храна. И ако някой се осмели на това, да се конфискува имотът му. И на крадящия да се строшат свирките на краката. А всичките лозя да се изкоренят - заповяда. И на всеки просещ да не се дава просто (безразборно), а според потребата му, за да не би пак същият да проси. Който пък не върши това да се конфискува имотът му.
  • 16 Фактъ

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Учуден":

    След герб - ДПС и два мандата няма да стигнат да се изрине тинята натворена от Боко , това са дванайсет години на корупция , схеми и грабеж .
  • 17 Ванко 2

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Тоя не може да избяга":

    Сигурно ще се самоубие с бръснарско ножче в килията и един контролен изстрел в челото
  • 18 демократ

    4 0 Отговор
    Настимире,понеже виждам че си абдал и не знаеш ще ти кажа кой е виновен за смъртта на
    двете момичета: Бойко Борисов е виновен бе.И повтаряй тази мантра в парламента с вдигнато
    юмруче като фатмака който ви доведе за да се разбере от всички малоумници в Б-я които гласуваха за вас!
  • 19 Темидец

    2 0 Отговор
    Да ползвал се е мустакат,гол охльов,но от хората на Дамаджанов!