25 Юли, 2022 14:40 2 182 5

Разкриха кражба за над 100 000 лв. в Сливен

  • кражба-
  • сливен

Само три часа са били необходими на криминалистите да установят и задържат извършителя

Разкриха кражба за над 100 000 лв. в Сливен - 1

Полицията в Сливен разкри кражба за над 100 000 лева. Само три часа са били необходими на криминалистите да установят и задържат извършителя, съобщават от МВР - Сливен.

Работа по случая е започнала на 23 юли след получен сигнал за кражба на голяма парична сума от офис на фирма в града. По случая са предприети незабавни действия, в които са включени екипи на участък „Надежда“ и сектор „Криминална полиция“ към РУ-Сливен, като и служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към ОДМВР-Сливен.

За кратко време са проведени много оперативни и процесуално-следствени действия. В резултата на бързата реакция извършителят е установен. Той е криминално проявен и осъждан от Сливен. Служители на участък „Надежда“ са го задържали с част от откраднатите пари.

Отведен е в Районното управление в града и първоначално задържан за 24 часа. Направил е пълни самопризнания.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    7 0 Отговор
    Участъкът в "Надежда" ,Участъкът в гетото.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 То е ясно кои живеят там

    3 0 Отговор
    НО ПО ВАЖНО Е ВОДИ ЛИ СЕ РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ , МОЖЕ ЛИ ДА ДОКАЖЕ ДОХОДИ Г - на , ЧЕ В СЛИВЕН ВСЕКИ ВТОРИ СРЕЩНАТ Е НАРКОДИЛЪР, А ТРЕТИ Е СВОДНИК !