Last news in Fakti

27 Юли, 2022 12:42 2 413 3

Задържаха над 3 кг. хероин в куфар на „Летище София"

  • задържан-
  • хероин-
  • летище софия

Пътничката пътува от Руанда до София с полет през Доха, Катар. Наркотикът е бил укрит в тайник в стените на куфар. При анализ със спектрометър се установява, че веществото е хероин

Задържаха над 3 кг. хероин в куфар на „Летище София" - 1

Митническите служители от отдел „Борба с наркотрафика“ спряха опит за пренасяне на над 3 кг. хероин на Летище София.

Дрогата е била открита при проверка на багажа на пътничка с българско гражданство. В куфара на жената, митническите инспектори откриват над 3.160 кг. наркотично вещество. Пътничката пътува от Руанда до София с полет през Доха, Катар. Наркотикът е бил укрит в тайник в стените на куфар. При анализ със спектрометър се установява, че веществото е хероин.

Пътничката е задържана с мярка за неотклонение, като при проведеното издирване в централната част на София е задържано и още едно лице - български гражданин от африкански произход.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на ТД Митница София. Разследването се провежда под надзора и ръководството на Софийската градска прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боевски съм

    3 1 Отговор
    недей те тей с лошата, за партията го правя. Просто, муле трансфер го играя.
  • 2 На тези маймуни

    8 0 Отговор
    Вземайте им паспортите и обратно в джунглата при Тарзан! Сега да намерят и как печката е станал български гражданин!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.