Last news in Fakti

5 Август, 2022 14:20 2 380 4

Обраха пациенти в пловдивска болница

  • обир-
  • болница-
  • пловдив

Полицията сгащи 46-годишен пловдивчанин

Обраха пациенти в пловдивска болница - 1
Снимка: shutterstock

Полицията сгащи 46-годишен пловдивчанин, обрал пациенти в една от болниците в града, пише "Марица".

Според събраните до момента доказателства, в понеделник и вторник той задигнал от две стаи в лечебното заведение мобилни телефони и портмоне с пари и банкова карта, от която неправомерно източил 400 лева.

След като е арестуван от униформени от Второ районно е установено, че е със сериозно криминално досие и вече осъждан. По случаите са образувани досъдебни производства, като работата по тях продължава под наблюдението на прокуратурата. Установява се и дали 46-годишният е извършил други подобни кражби.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    10 1 Отговор
    В болниците крадат всичко, от зъбни протези до телефони. Основни заподозрени са персонала, който в голяма част е от цигански произход вече.
  • 2 примирен пациент

    8 0 Отговор
    Най- бързият печели.
  • 3 Никой

    7 0 Отговор
    Тояга за прокурватурата.Това искат.На тоя народ не му ли писна да го насилват ?
  • 4 БПФ

    4 0 Отговор
    А, не сме се съмнявали, че е със "сериозно криминално досие". Не разбирате ли, че ако искаме да вкараме ред в държавата си, първо садиите и прокyрорите трябва да избeсим? ТЕ са тези, които отново и отново пускат на свобода закоравели престъпници с десетки и стотици извършени престъпления !!!