Last news in Fakti

8 Август, 2022 20:11 1 831 3

Повдигнаха обвинение на мъжа, убил жена в Сопот

  • сопот-
  • мъж-
  • жена-
  • убийство

По делото са извършени множество действия по разследването

Повдигнаха обвинение на мъжа, убил жена в Сопот - 1
Снимка: БГНЕС

Окръжната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем 46-годишен мъж за убийството на 58-годишна жена в Сопот, съобщиха от обвинението.

По делото е установено, че двамата са имали близки отношения и живеели на семейни начала в града. Вечерта на 6 август те отишли на гости на приятел.

Там употребили алкохол и между тях възникнал скандал. На 7 август към 2:00 часа тръгнали да се прибират към дома си като по пътя продължили да се карат.

В района на стадиона той нанесъл множество удари на жената по главата и тялото и тя изпаднала в безпомощно състояние. Мъжът я изоставил и се прибрал в жилището си.

Към 7:10 часа един от охранителите на стадиона я открил и подал сигнал в полицията. Пристигналите на място екипи установили, че жената е починала.

По делото са извършени множество действия по разследването - оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, приобщаване на веществени доказателства, назначаване на експертизи и други. Разследването е в активна фаза. Мъжът е задържан за срок до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ааааааа ?!?

    0 0 Отговор
    Ма няма ли "опасен рецидив"!?? А "особенна наглост и цинизъм" ,няма ли!???Ааа ясно !! Бе ДПС!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.