Last news in Fakti

11 Август, 2022 07:55 1 258 9

Хванаха още 22-ма пияни и 9 дрогирани зад волана

  • пияни-
  • дрогирани-
  • шофьори

Данните на МВР до момента показват, че на територията на цялата страна са проверени близо 8000 МПС

Хванаха още 22-ма пияни и 9 дрогирани зад волана - 1
Снимка: shutterstock

По време на продължаващата в цялата страна специализирана полицейска операция за спазване на Закона за движението по пътищата, в рамките на изминалия ден са установени общо 22-ма водачи, качили се зад волана след употреба на алкохол.

Под въздействие на наркотични вещества или техни аналози са засечени да шофират 9 души, а 6-ма, спрени за проверка, са отказали да бъдат тествани.

Данните на МВР до момента показват, че на територията на цялата страна са проверени близо 8000 МПС. Съставени са над 2100 фиша и 607 акта за установени административни нарушения.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема ли Митничари на границата

    9 0 Отговор
    Я се опитайте да влезете в Държавно учереждение с наркотици и упойващи вещества МВР са без кучета дроготърсачи щото кучетата ще изловят истинските сНДКата
  • 2 родител

    13 1 Отговор
    Боят за тези да стане задължителен , със закон !!!
  • 3 Браво !

    13 3 Отговор
    И какво от това? Половината ще ги спасят адвокатите а другата половина са дали кинти и продължават да порят вятъра и хората. Мерките не работят!!! Трябват много по сурови наказания! Не съм от системата а имам пострадали приятели и роднини!
  • 4 Алкохолика

    12 0 Отговор
    БравоС! Щом си се понапил директно сто години затвор!?!???? А нещо някой убиец, да хванахте??? Или да го осъдихте подобаващо??? И кога тест, за алкохол, дрога, и на милиционера??

    Коментиран от #6

  • 5 Директора

    5 1 Отговор
    Докато не видя пиян или дрогиран в затвора - не вярвам.
  • 6 Местния Козар

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Алкохолика":

    Те убийците, изнасилвачите, крадците и побойниците само ги вписват в регистъра и ги пускат, не случайно всички са рецидивисти, там пара няма.
  • 7 Гаглей

    5 0 Отговор
    Хахаха тва ми прилича на ежедневните новини за ковид. Хванаха 22 пеяни от, които 9 дрогирани, 5 от тях са били ваксинирани.... 10% от тестовете се оказаха положителни.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 лекувам наркозависимост

    4 0 Отговор
    за цял месец 8000 коли проверени ...майките ви да ... ревете само за пари ,по тежко от оная си работа не вдигате кви 8000 коли е изхвърлям ви като мръсни котета ... хващате лешпери ами големите кога