29 Юни, 2013 14:42 2 062 0

Полицаи осуетиха сделка с наркотици

  • сделка-
  • наркотици
Полицаи осуетиха сделка с наркотици - 1
Снимка: МВР

Пловдивски полицаи осуетиха сделка с наркотични вещества, съобщиха от МВР. Иззети са над килограм марихуана и повече от 7 г хашиш; 40-годишен мъж е задържан за 72 часа.

Полицейска акция срещу наркоразпространението бе проведена в четвъртък в Пловдив. В хода на спецоперацията криминалисти от група „Наркотици” и колегите им от сектор „Специализирани полицейски сили” са осуетили сделка с наркотични вещества между двама мъже на ул. „Тодор Влайков”. Единият от тях – пловдивчанинът К.Г. /40 г./, бил задържан на място. Другият участник в сделката - Д.Н. /25 г./, също от Пловдив, успял да избяга и в момента е обявен за общодържавно издирване. При последвали претърсвания в апартаментите на двамата и в лек автомобил „Шевролет”, управляван от по-възрастния мъж, са иззети общо 1110,497 грама марихуана, 7,161 грама хашиш, електронна везна и множество мобилни телефони.
По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е Окръжна прокуратура – Пловдив. След изтичане на 24-часовата мярка за задържане с прокурорско постановление К.Г. е приведен в следствения арест за 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА