Last news in Fakti

9 Септември, 2022 16:29 2 026 5

ГДБОП задържа двама за наркотици, оръжие и боеприпас

  • гдбоп-
  • наркотици-
  • оръжие-
  • боеприпас

Специализираната полицейска операция е проведена вчера на територията на ОДМВР- Стара Загора

ГДБОП задържа двама за наркотици, оръжие и боеприпас - 1
Снимка: МВР

Специализираната операция по противодействие на отглеждането и разпространението на наркотични вещества е осъществена от служители на ГДБОП и колегите им от СБОП – Стара Загора. В хода на предприетите действия е извършена проверка на гористата местност „Каваците“, в землището на село Габарево, общ. Павел баня, където е установено площ, засадена с 31 растения от рода на конопа с височина от 160 см до 200 см.

В момент на полагане на грижи за тяхното отглеждане са задържани двама мъже, жители на Павел баня. От мястото са иззети различни видове течна тор и селскостопански пособия. При продължилите процесуално –следствени действия в жилищата, обитавани от задържаните, са намерени огнестрелни оръжия, боеприпаси и марихуана.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в РП – Стара Загора, ТО Казанлък.

ГДБОП задържа двама за наркотици, оръжие и боеприпас


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    16 0 Отговор
    Браво намерихте пистолета на Филип Тотю.
  • 2 Иван Грозни

    8 2 Отговор
    Много тикви има още в МВР-то на тиквуний. Много труд предстои на съвестните хора ако ги има още в борбата срещу тежкото наследство от ГЕРБ. Мене ме търсиха три месеца преди да ми изтече срока на разрешителното. Те знаеха защо. А на контингента спокойствие. Нали са наши хора-мутри.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    НЕ ГО ЗАКАЙЧЕТЕ, ЧОВЕКА СЕ ГОТВИ ДА ЗАМИНАВА ЗА УКРАЙНА И НОСИ ПОДСРЪК НА ЗЕЛЕНСКИ
  • 4 МВР Е ОПГ

    2 0 Отговор
    Пуснете ги хората ът ваще са
  • 5 въпросче

    0 0 Отговор
    Боеприпас или боеприпаси?