Last news in Fakti

13 Септември, 2022 17:25 1 829 4

Арестуваха мъж, намушкал и ограбил приятел в Своге

  • намушкан-
  • своге

Гостът ранил домакина си с нож в едното бедро, взел парична сума и блистер хапчета и побегнал

Арестуваха мъж, намушкал и ограбил приятел в Своге - 1

Арестуваха мъж, намушкал и ограбил приятел в Своге, съобщават от МВР.

Около 1 часа във вторник вечерта в РУ-Своге се получил сигнал от жителка на града. Жената обяснила, че синът ѝ е бил намушкан с нож в крака от негов приятел и чакат екип на Спешна помощ. Полицейските служители бързо установили извършителя.

Установено било, че седем часа преди получаването на сигнала той е бил на гости в дома на пострадалия, където след употреба на алкохол между двамата е възникнал скандал. Гостът ранил домакина си с нож в едното бедро, взел парична сума и блистер хапчета и побегнал. Половин час след полунощ потърпевшият и неговата майка отишли в дома му, за да си поискат обратно парите и подали сигнала към полицията.

Пострадалият е прегледан във Филиала за спешна помощ и освободен без опасност за живота.

Извършителят е задържан за срок до 24 часа. На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А де....

    14 1 Отговор
    С такива приятели врагове не ти трябват....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ицо

    5 0 Отговор
    Сигурно е бил Шукрито ама той досега лъжеш а почнал и да гепи
  • 4 ЛИбовчия

    4 0 Отговор
    Досега бях попадал на престъпления, квалифицирани като "престъпления от омраза" ("леко" лишено от смисъл съчетание според мене, но това е друга тема) . Явно се е появил и нов "сорт" - "престъпления от приятелство" ;-)...