Last news in Fakti

28 Септември, 2022 13:05 2 034 4

Разбиха наркооранжерия в центъра на столицата

  • наркооранжерия-
  • канабис-
  • гдбоп

Има задържан

Разбиха наркооранжерия в центъра на столицата - 1
Снимка: МВР

При полицейска операция откриха високотехнологична оранжерия за отглеждане на канабис в центъра на София. Къщата се намира на ул. „Любен Каравелов 66“, съобщиха от ГДБОП.

Има един задържан.

В приземния етаж на къщата е била изградена хидропонна система с възможност за отглеждане на 120 растения. Помещението е било облепено с топлоизолационен материал и оборудвано с вентилационна система и натриеви нагревателни лампи.

Открити и иззети са три хартиени плика, съдържащи около 500гр. изчистени и изсушени канабисови съцветия.

Открити са също и множество пакети със семена от канабис, както и течни торове, везни и нарязана листна маса. Като извършител на престъплението е задържан 42-годишен мъж, който е криминално проявен. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    3 2 Отговор
    Браво!:)
  • 2 В цял Свят

    10 1 Отговор
    хората се лекуват с това, влагат го в козметични продукти и печелят милиарди, само ние плащаме от данъците си да се хващат такива престъпници, докато ежедневно умират по пътищата и по съвсем друга причина хората! Време е да се регулира, обложи с данък и да ни вдига стандарта на живот, както е акциза при алкохола и цигарите канцерогени номер 1 !
  • 3 забелязахте ли

    2 6 Отговор
    През последната година нарастна рязко употребата на наркотици. Дали това е защото Рашков съсипа МВР или това беше планирано мероприятие на ПП. Те самите си поръчваха пици с кристали в МС и това може да е дало лош пример на подрастващите и поклонниците им. Има ли вероятност П100 и Дебелака да са замесени със дистрибуцията?

    Коментиран от #4

  • 4 Компира

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "забелязахте ли":

    Дистибуцията на наркотици стигна върха преди Рашков. Понеже нямаше никакви пречки и всички плясьори плащаха на МВР във всеки град. Търгуваха спокойно и нищо не се пишеше никаде.
    Като цяло и аз съм за това да се легализира джонката, да се произвежда само от лицензирани производители и без боклук торове(химия). Тогава ще има данъци и ще е качествена+ медицински цели. В момента данъците от джонката идват директно в сметките на хора от МВР.