Last news in Fakti

20 Октомври, 2022 12:35 3 733 4

Простреляха смъртоносно спящ мъж в Старозагорско

  • прострелян-
  • спящ-
  • село малка верея

Разследващите работят по няколко версии, включително и дали в случая е замесена жена

Простреляха смъртоносно спящ мъж в Старозагорско - 1

Под ръководството на Окръжната прокуратура в Стара Загора се води разследване на тежък криминален инцидент, съобщи окръжният прокурор Дичо Атанасов.

Рано тази сутрин, в дома му, в старозагорското село Малка Верея е прострелян с ловно оръжие мъж на 52 години, докато спял.

Произведен е един изстрел в тялото на пострадалия, чието състояние е било тежко. Той е настанен в университетската болница на Стара Загора, където лекарите не са успели да се преборят за живота му.

Мъжът живеел сам в покрайнините на селото. Бил обикновен работник, дори не притежавал оръжие.

По информация на Блиц има задържан за кръвопролитието. Това е зетят на жертвата, който преди това се беше барикадирал в апартамента си в Стара Загора, но след намесата на баретите от СОБТ се предаде.

Между починалия мъж, сестра му и зет му са прехвърчали искри заради имотни скандали.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    3 12 Отговор
    Ами да е воювал ,да не е спал!🤣🤣🤣💤
  • 2 Елин Пелин - Земя

    11 0 Отговор
    Може да е бил в стара къщурка, но мястото в това село струва повече от кафез в града. Близо е до Стара Загора и е любимото място на парвенютата, натрупали пари с "честен труд". Та сега и тия - изтрепали се заради пари, а не са се разбрали както е по закон, особено по наследство. Тотално оскотяване на населението по територията. Благодаря най-вече на майка ми, която ни научи да се защитаваме един друг с брат ми и да си помагаме с каквото можем.
  • 3 Иван

    8 0 Отговор
    Тотално оскотяване на населението по територията.
    Човешкия живот не срува нищо, същото важи и за този на управниците.
    Скоро пушките ще бъдат насочени в правилната посока!
  • 4 Така де

    4 0 Отговор
    Може ли пък чак толкоз! Дори не притежавал оръжие! Ужас!