Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 14:50 3 075 8

ДНК експертиза закова внучката на Виолета Донева за убийството й

  • виолета донева-
  • убийство-
  • внучка

"Искам да живея и да уча. Животът е пред мен. Ще живея при бившия ми приятел или при майка ми", каза Стайкова пред съда

ДНК експертиза закова внучката на Виолета Донева за убийството й - 1

Софийският апелативен съд остави окончателно в ареста Ивет Стайкова, обвинена за убийството на баба си - актрисата Виолета Донева. Инцидентът стана в края на октомври в дома на 81-годишната жена.

Прокуратурата твърди, че по делото има достатъчно доказателства, в т.ч. и ДНК експертиза, които потвърждават обвинителната теза.

Пред градския съд адвокатите на Стайкова заявиха, че дванадесетокласничката злоупотребява с наркотици от 14-годишна като има и няколко престоя в клиники. Направила е и предполагаем опит за самоубийство, като се е хвърлила на линиите на метространция „Европейски съюз“.

"Искам да живея и да уча. Животът е пред мен. Ще живея при бившия ми приятел или при майка ми", каза Стайкова пред съда.

Според апелативните съдии най-подходящо е младата жена да остане в ареста. Решението е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    9 8 Отговор
    ДНК експертизата в Ганчоландия е все едно катаджийския тест за алкохол и наркотици.

    Коментиран от #4

  • 2 ЧАКАЙ ЧААКАЙ

    11 1 Отговор
    ...а имането🤔
  • 3 боко

    22 2 Отговор
    Щото убила баба си Каскета ще и даде по-малко от на Иванчева
  • 4 Госあ

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Аааа не, не. Добре пипат колегите. Всъщност и алкохола и наркотиците от лаборатория са окей. Тия полевите тестове са като антигенните за ковито, в Китай не ги ползват.
  • 5 АУУУУУ

    21 2 Отговор
    Разглезено келеме,което добре е усвоили еврогейските ценности наркомани ,лесен живот за сметка на други ,наглост "искала да живее и учи ". Това ще правиш в затвора . Такива са направо за екерисажа.
  • 6 Рибата се вмирисва от главата

    11 2 Отговор
    Още един случай, че здравеопазването ни, социалните грижи са дъно! Няма профилактика, няма мориторинг върху психично болни, няма никаква грижа!Последните случаи го доказват, тази убила баба си, която е известна актриса и случая се осветли😂 Утре обаче, като я пуснат на свобода(ако изобщо я осъдят или въдворят в психиатрия), ще убие отново, бъдете сигурни! А децата с аутизъм, защо за тях няма профилактика и специално внимание?! Та вече 5дни всички медии си пълнят новините с глупави хипотези за изчезналото дете и заблуждават обществото! А номера е, че отклоняват вниманието от това, че няма редовно правителство, че хората са подложени на борба за оцеляване! Да, има богаташи,но на фона на бедняците са твърде малко, за да демонстрират нашите т.нар. политици, че България е нормална европейска страна! Срам и позор!🤮
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор
    убийца
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор
    ПРЕДИ ГОДИНИ за подобни престъпления имаше най сурова присъда