Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 14:54 1 014 5

Десет тома нови доказателства представи прокуратурата срещу задържаните за атентата в Истанбул

  • десет тома-
  • доказателства-
  • задържани-
  • атентат-
  • истанбул

Това беше и причина заседанието да бъде отложено за следващата седмица

Десет тома нови доказателства представи прокуратурата срещу задържаните за атентата в Истанбул - 1
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата представи десет тома нови доказателства срещу задържаните у нас за атентата в Истанбул. Папките бяха внесени в Апелативния съд в София минути преди заседанието, на което трябваше да се реши дали четиримата мъже, заподозрени като съпричастни с инцидента, да останат в ареста.

Това беше и причина заседанието да бъде отложено за следващата седмица, за да могат всички да се запознаят с новите доказателства, съобщават от БТА.
Миналата събота Софийският градски съд остави в ареста задържаните, въпреки твърдението, че няма никакви доказателства, че сириецът Амран Абдулрами, Петър Топал, който е с двойно гражданство - българско и молдовско, както и гражданите на Молдова Иван Калак и Леонид Аксакал да са съпричастни към атентата

Единствената връзка с атентата е мобилен телефон, чрез който Абдулрами е осъществил връзка с предполагаем участник в атентата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    2 1 Отговор
    Кога ще арестуват граничарите които са ги пускали за 500 евро подкуп?
  • 2 Делю Хайдутин

    2 2 Отговор
    Турската подлога Гешев се старае да оправдае агресията на Ердоган в Сирия и Ирак.
  • 3 Виште че

    1 0 Отговор
    Половината от всяка престъпна дейност има замесени милицйонери! Всеки път го виждаме и от години е така. Не си ли направихте изводите?
  • 4 АРЕС

    2 2 Отговор
    Вчера го хванахте,кога ги събрахте тия десет тома Бе,
    вие хепнен за малоумни ни вземате.Кешеф бил факир Бе.Ако така бързо събираше доказателства срещу банкянския престъпник българоубиец оня отдавна щеше да е на бесилото.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.