Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 09:25 2 956 13

Нови разкрития за убийството на 28-годишната Фанка

  • пъдарско-
  • убийство-
  • фанка

Жената има две деца - на 8 и 14 години

Нови разкрития за убийството на 28-годишната Фанка - 1

Убийство от ревност е най-вероятната причина за смъртта на 28-годишна жена от пловдивското село Пъдарско. Издирването ѝ продължи 12 часа. Образувано е досъдебно производство срещу единствения заподозрян към момента – съпругът ѝ.

Колежка на убитата жена разказа, че нейната раница и обувки са намерени захвърлени в кладенец. Зетят на 28-годишната жена разказа, че съпругът ѝ е изкарвал нож пред работата ѝ, съобщава bTV.

Кметът на селото Мария Петкова заяви, че жертвата не е подавала оплаквания.

„Вероятният мотив за извършване на престъплението ревност“, заяви окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христова.

Наблюдаващият прокурор Димитър Молев допълни, че към момента няма данни да има съучастник и че в полицията не са постъпвали сигнали от убитата жена.

Съпругът ѝ, с който са разделени от около година, е съдействал за разследването.

„Именно това, че са били разделени от повече от година, а и с оглед дадените от него данни в тази насока можем да излъчим мотива за извършване на тежкото криминално престъпление, а именно ревност“, каза Димитър Молев.

В сряда Окръжна прокуратура – Пловдив ще внесе искане за вземане на най-тежка мярка спрямо обвиняемия.

Фанка и Александър били разделени от преди година. 28-годишната жена се преместила да живее в друга къща, защото имала проблеми заради ревността на мъжа ѝ. Докато живеели заедно, той я биел и я заплашвал с нож, твърдят в селото.

В петък около 5 ч. призори Фанка тръгнала на работа в индустриалната зона на село Стряма и оттогава изчезнала. Работодателят ѝ се опитал да се свърже с нея, но телефонът ѝ не отговарял. Нейни близки започнали да я търсят, минавайки по обичайния път на жената. Забелязвали спрян странично микробуса, който тя управлявала. Той бил с леко открехната врата, но Фанка я нямало. По-късно е била открита дамската ѝ чанта, хвърлена в кладенец.

Жената има две деца - на 8 и 14 години. Момиченцето е второкласничка в училището в село Борец и всеки ден пътува дотам. По-големият ѝ брат я посрещал на спирката.

Александър Пашов е в ареста за 72 ч и предстои прокуратурата да поиска постоянното му задържане.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 М. Джери

    29 5 Отговор
    Убитата жена е на 28 години, но има дете на 14 години. Мъжът и я заплашва с нож! Познайте етноса! Така стасва, когато всички институции си затварят очите зад фразата" културна традиция на етноса"!

    Коментиран от #13

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мимч

    18 4 Отговор
    От кой етнос са тия.Само питам....
  • 4 Хаджи Генчо

    15 4 Отговор
    Културни особености на етноса
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 8 Отговор
    Убитата пишете,че е на 28г,а има дъщеря на 14години........Това Убийство ли е или така е решила полицията???Вероятно набедения за убиец му е трудно да се защити,ли??Ако е убийство,защо трябва да е точно този с ,който се е разделила преди година.......Защото според...... очевадното ,така е по-лесно и не се мисли ,ли???Ако след време се окаже,че не е този....но му разбиете живота????
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тимур

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Цончо Ганев":

    А за тебе два. 🤣🤣🤣
  • 9 Тя на 28,

    9 2 Отговор
    А има чаве на 14….
  • 10 Механик

    7 0 Отговор
    Не знам тая жена от какъв етнос е, но може и да сте прави. Обаче дори от тоя етнос, тя е ходела на работа, вероятно, за да издържа семейството си, което и прави чест. Друг е въпросът, дали тоя е убиец или не. Някаква мътна работа ми се види на мене.
  • 11 Роза

    15 0 Отговор
    Осемдесет процента от тежките престъпления в БГ се извършват от прости хора,независимо от етноса.Те са първосигнални и примитивни и не разсъждават много.Кое ли действие на човека не зависи от манталитета му!Простия е като овен,с рогата напред.Ако е интелигентен,ще се замисли наистина ли е прав да я ревнува и бие и какво ще стане с децата им.Те ще изнесат на гърба си тежестта на живот без родители,без да имат никаква вина!Жалко,много жалко!
  • 12 Копейкин чорай.бето

    1 5 Отговор
    Копейкин е стаби.лен
  • 13 Колю

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "М. Джери":

    Втори клас - 8 години . Значи е била на около 20 год. Всичко което си написал НЕ е вярно.