Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 13:22 4 163 5

Откриха обесен адвокат и бивш следовател от Търново

  • обесен-
  • следовател-
  • адвокат-
  • велико търново

Негови съседи твърдят, че не е оставил предсмъртно писмо, но напоследък бил замислен, подтиснат и депресиран

Откриха обесен адвокат и бивш следовател от Търново - 1

Адвокат и бивш следовател от Окръжна следствена служба–Велико Търново о.р. майор Нейчо Михайлов се е самоубил в дома си във великотърновското село Ресен, съобщава Труд.

Юристът, който водел предимно наказателни дела, сложил край на живота си в петък. Трагичната вест шокира жителите на селото и бе тиражирана в социалните мрежи.

Живущи в Ресен разказват, че Михайлов е намерен обесен в жилището му. Негови съседи твърдят, че не е оставил предсмъртно писмо, но напоследък бил замислен, подтиснат и депресиран.

От близо година се грижел за болната си майка и не упражнявал активно адвокатската дейност. Дори бил просрочил плащането на членския си внос към Адвокатската колегия във Велико Търново.

От ръководството му се обадили, за да му напомнят да погаси дължимите вноски, но той предпочел да напусне колегията.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Следовател

    20 4 Отговор
    от соца - адвокат ? Бъка от такива "адвокати" .
  • 2 Роза

    29 2 Отговор
    Работата е ясна-човекът е бил депресиран от самота и житейски проблеми-гледал е болната си майка,не пише ,че е бил семеен,не е имал достатъчно дела,за да се издържа,може да е имало и други причини.Дано Бог му прости и приеме душата му!
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    21 5 Отговор
    Самотата е най-голямото наказание-Дълбоко Виждащ!!!Всики ден правете Добро и ще се чуствате ,като ЧОВЕК!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.