24 Декември, 2022 10:54 2 072 10

Хванаха поредна група нелегални мигранти в Карлово

  • карловско-
  • мигранти

Те били открити в товарен автомобил

Хванаха поредна група нелегални мигранти в Карлово - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията задържа поредна група нелегални мигранти в центъра на Карлово, научи NOVA. В района на голяма търговска верига е спрян за проверка товарен автомобил. В него се превозвала голямата група мигранти.

При последните случаи каналджиите прилагат различни схеми. Вече използваха за транспорт линейка и инкасо автомобил.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОТ МВР И ДАНС СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ

    7 2 Отговор
    Главният прокурор Гешев разполага със собствена банда за ТЕРОРИЗЪМ от град Перник убиват хора сега в Бобов дол ! Нека отрече!.................................................... Мирослав Германов

    Коментиран от #10

  • 2 Реалист

    12 0 Отговор
    Махайте гранична полиция бе:)
  • 3 45 години стигат

    18 0 Отговор
    Преди 45 години служих в БНА в 12 МСП Елхово....Бях танкист и имахме подготвени окопи за танковете на няколко км от Турската граница.Днес се изненадвам,че тя се е преместила до родният град на Апостола,щом до там са стигнали необезпокоявано ЧУЖДИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ,ПОРУГАВАЙКИ НАЦИОНАЛНАТА НИ НЕПРИКОСНОВЕНОСТ,КАТО...ДЪРЖАВА!А ДАЛИ ТАКАВА,ДНЕС....И М А М Е ? ? ? ?(о.з.к-н от БНА)
  • 4 нннн

    11 0 Отговор
    Чудя се, каква по- важна задача имат армията, полицията и разните служби от опазване на границата.
  • 5 Емигрант

    11 1 Отговор
    Мафията на братя Алгафари спокойно ръководи мигрантският трафик, Гешев престъпният прокурор лови кокошкари по селата и е разпънал чадър над Алгафари ! Оградата "глътнала" 200 млн. по границата не може да спре и жираф, а къде вардят тези гранични полицаи, там където няма дупки ли, а може би те са "мулетата" на кланът Алгафари ?
  • 6 Карловец

    6 2 Отговор
    Карлово вече е номер едно....най-крад..лив кмет,най-много мигранти,най-много фирми на ГЕПИ за усвояване на евросредства,най-много сеч в селата....и затова наводнения.Затова пък Каба..милионеров е най-заможния кмет в страната........най,най,......
  • 7 АЛФА КЕНТАВЪР

    8 0 Отговор
    ЕКСПУЛСИРАЙТЕ ги обратно
  • 8 Летописец

    4 1 Отговор
    Напомняне - Натовеца русофоб Бойко Борисов и натовския военен министър от Вмро построиха тази смешна ограда по турската граница с 200 Милиона лева народна пара !
  • 9 реалност

    3 0 Отговор
    Иначе оправяме чуждите черги както винаги вместо да гледаме своята. Това сме ние- народ на завет до Дувара на Историята. Колкото по натам отиваш, толкова по-насам се връщаш.
  • 10 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ОТ МВР И ДАНС СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ":

    Крият се като мишки защото са мишки! Не си първият от който чувам, за пернишки милиционери. Бях чел преди време че пернишки криминалисти работят само и единствено за да тормозят националисти от София. Добре са го измислили господарите им - нали провинцията мрази столицата и са избрали възможно най злобните и завистливи селяни с които да тормозят истинските българи. Аз затова не живея в тая държава, но върна ли се съм законен ловец! А като, че ли тая държава не оцени жеста, че я лиших от присъствието си. Днес разбрах, че са ми запорирали банковите сметки, напълно незаконно. Май ще се връщам в БГ!