17 Януари, 2023 17:10 1 345 3

Полицейска гонка в Шумен завърши с арест пред училище

  • полиция-
  • гонка-
  • шумен

Задържаният е 40-годишен и без шофьорска книжка

Полицейска гонка в Шумен завърши с арест пред училище - 1

Полицейска гонка в Шумен завърши с арест пред училище. Задържаният е с отнета шофьорска книжка. Взета му е проба за наличие на алкохол и наркотици.

В следобедните часове 40-годишен шофьор не спира за рутинна полицейска проверка. Започва преследване по околовръстното шосе на Шумен. В гонката се включват няколко автомобила.

Полицаите успяват да спрат колата пред училище в краен квартал на града. Водачът отново опитал да избяга, но е задържан. При гонката леко е пострадал полицай, който е порязал ръката си на счупено стъкло от автомобила.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор
    СЛЕД 24 ЧАСА ще го пуснат ПЛАЩАТ си
  • 2 1111

    0 2 Отговор
    Мен пък ме глобиха за първи път за неспазване на дистанция по малко от 50м нощем по време на движение сух път автомагистрала А81 в Германия заснет с смартфона на политиците глобиха ме 108.50евро, професионален шофьор 38г стаж, изряден за 5дни 2 проверки напълно изряден незнаех че политиците в Германия са по алчни от нашите но вече знам
  • 3 Шопо

    1 0 Отговор
    Полицаите се изживяват като шерифи, скоро ще си намерят майстора.
    Ако при преследването беше пострадало дете кой щеше да е виновен?