Last news in Fakti

8 Февруари, 2023 16:24 1 771 12

Братът на Емил: Единствената логика е, че някой му е направил нещо лошо

  • емил боев-
  • изчезнал-
  • перник

Приятелите му разказват, че са пили, в един момент остават само двама, Емил решава, че неговият приятел е тръгнал на някъде и тръгва да го търси него или къща, в която да спи

Братът на Емил: Единствената логика е, че някой му е направил нещо лошо - 1

В момента съм на терен в Перник, мислим и изграждаме някакви сценарии, които може да са се случили. На ден имаме към 50-ина човека на терен, а сумарно в търсенето участват стотици хора. Това каза братът на изчезналия Емил - Мартин Боев.

Хората се разделят на 4-5-членни екипи. Сценариите, които към момента работим са, че Емил се е върнал в града и нещо е станало, защото се изключва вариант той да е тръгнал към гората, спрямо обходеното.

Преди тази вечер всичко е било абсолютно нормално и изчезналият младеж не е имал проблеми с никого. Единствената логика да мисля, че някой му е направил нещо лошо е по методът на елиминацията. Просто няма друг логичен сценарий, добави той пред Euronews Bulgaria.

Емил се е занимавал с фри скейтборд паркове с група ентусиасти. Иска да пробие със скейтборда като култура в България. В свободното си време прави дървени украшения от рециклирани дъски. Много контактен и позитивен човек. Обича да е с хора.

Приятелите му разказват, че са пили, в един момент остават само двама, Емил решава, че неговият приятел е тръгнал на някъде и тръгва да го търси него или къща, в която да спи.

Моето състояние в момента не е важно. Поддържам се в добра форма единствено, за да мога по всяко време да направя това, което се налага. Всичко е на второ място след това да намеря Емил. Моите родители са по-лабилни, трудно се оправят с чакането и всичко останало.

Припомняме, че Мартин Боев обяви награда от 100 000 лв. за намирането на своя брат.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Неизвестността

    16 2 Отговор
    е нещо ужасно , дано хората скоро да имат някаква информация.....
  • 3 Софиянеца

    14 9 Отговор
    Като се надрусат е амфетамин и почват да им се привиждат разни работи отваря им фобии и може да бяга 30 - 40 км без да спира ако реши че нещо го гони. Пушат и марихуна топена в разни химикали също им отключва параноя и почват да им се привиждат разни неща.

    Коментиран от #6, #9

  • 4 Шерлок Холмс

    14 3 Отговор
    Е така си пия и изведнъж решавам да тръгна да търся къща да спя в някой град?
  • 5 мани мани

    7 2 Отговор
    понеже е бил яко пиян, надрусан може би, то е паднал някъде в нещо дълбоко ... мисля че не е жив ... седи си там и няма кой и как да го намери ... кофти стечение на обстоятелствата ... или някой негов приятел го е убил, но пък защо да го прави, пф?! може и да е близо до вода, понеже такива умопобъркани сбърканяци често са до водоеми ... просто мно ги влече ... и може би е паднал във водата, и се е удавил ... трябва всички водоеми да бъдат претърсени! а и из перник има много дупки май зарад минните дейности, но незнам само си гадая ...
  • 6 Студопор

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Софиянеца":

    С теб така ли стана?

    Коментиран от #8

  • 7 Студопор

    10 4 Отговор
    Дано да се намери, момчето...
    Тия смотаняци тука веднага решиха, че е наркоман, защото не кара БМВ и не слуша Азис...
  • 8 Реалист

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Студопор":

    Прав е стават параноични.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Анонимен

    3 1 Отговор
    Мъжете дано да ви четат и да не ходят в градове, и с момичета, защото като чета ми настръхват косите. Вариантите са от най различно естество. Може да е тя, може да е някой бивш приятел ревнивец. Има си органи на реда. Нали са умни. При живков за минути убийци нанираха, а сега им е ок, граници са отворени, преди било лесно. Не им бе лесно, но бяха умни и еродирани ченгетата. И трудно бе приемането им.
  • 11 Дара

    2 2 Отговор
    Съмнява ме брат му. Разпитайте него и го притиснете....
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.