8 Март, 2023 15:06 1 071 13

Велико Желев излиза от ареста под гаранция от 20 000 лв.

  • велико желев-
  • арест-
  • гаранция

Наложена му е забрана да напуска страната

Велико Желев излиза от ареста под гаранция от 20 000 лв. - 1

Велико Желев излиза от ареста срещу 20 000 лева. Наложена му е забрана да напуска страната.

Прокуратурата вече повдигна обвинения на арестувания строителен предприемач Велико Желев за изнудване, придружено с причиняване на лека телесна повреда.
Желев е привлечен като обвиняем за това, че на 24.02.2023 г. в гр. София, направил опит да принуди чрез сила Б. А. да поеме имуществено задължение от 68 000 лева чрез подписване на записи на заповеди и разходни ордери.

"На пострадалото лице са нанесени удари в областта на лицето и тялото", уточниха от прокуратурата.
Бизнесменът е задържан за 72 часа, а в сряда (08.03) в Софийски градски съд ще бъде внесено искане за постоянния му арест.
"Ще бъде осигурено точното установяване на всички факти по случая, разкриването на обективната истина и спазването на законите на Република България. За резултатите обществеността ще бъде своевременно уведомена", съобщиха от пресцентъра на СГП.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    15 0 Отговор
    Че колко са за него 20000 лева.....2 стИнки
  • 2 айдеее

    9 1 Отговор
    здравей дубай...всички престъпници от Бгтто заминаха за дубай
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 5 Отговор
    Честит Празник 8 Март на господин Борисов и господин Костадин и на господин Велико Вие Сте истински Държавници и България е с Вас господин Борисов пак Идва Премиер а господин Костадин ВицеПремиер
  • 4 Зер

    6 0 Отговор
    много сложно да напусне страната ? Пунта Мара !
  • 5 Боко Праните Гащи

    6 0 Отговор
    Да внимава са кво говори, че туко виж се намушка 5 пъти в гърба, застреля се 2 пъти в главата, па земе че се метне и от 8мия етаж
  • 6 Ха на бас,

    8 0 Отговор
    Че ще го чуем от Дубай със заплахи към някои хора, дето всъщност наредиха да го пуснат! Ще намекне за някакви пари в чували, тайни договорки, връзки и зависимости… но само намеци. Както вече ни е познато, ясна ни е и развръзката! И работниците от Хидротрой ще излезнат на протест да искат държавата да им плати, защото са работили, пък пари йок! После вкупом ще плащаме компенсации за нарушени права и душевност…позната и вече досадна картинка.
  • 7 Никой

    3 0 Отговор
    Българското правораздаване е една бутафория.
  • 8 Никой

    4 0 Отговор
    Глупаво и наивно е да си мислим ,че този човек ще проговори. Щом се зае адвоката на мафията и с тоз главен прокурор ще видите присъда през крив макарон. Който проговори умира,дори и тези които са в Дубай и Сърбия не изплюват камъчето . Те, в Дубай вече се поздравяват като се видят на по пура и огнена вода. Съмишленици.
  • 9 Ужас

    3 0 Отговор
    Ей,много пари са това за човек откраднал над 100 милиона намалете му малко на човека
  • 10 УРА,, УРА

    4 0 Отговор
    България много пъти е осъдена вСтрасбург за милиони, заради некадърни магистрати и точно тези магистрати пускат на свобода милионери за жълти стотинки. Реално погледнато излиза, че ние сме на загуба от нашето правосъдие, а трябва да е обратното.
  • 11 Съизмеримо

    2 0 Отговор
    с на Бобокови двата милиона. Направо с един аршин се мери.
  • 12 Тяната

    1 0 Отговор
    Мафията в държавата,хидрострой,човек на тиквата,освободен от адвоката на тиквата,поредната жалка картина!!!!!!!!
  • 13 НРБ

    1 0 Отговор
    Ха ха ха, как така има забрана да напуска, а м 06 е вече в Дубай...щом видя призовка от прокуратурата и спокойно се изнесе с еднопосочен билет ?????