Last news in Fakti

11 Септември, 2013 16:00 23 230 12

Булка убила съпруга си седмица след сватбата

  • убийство-
  • младоженци-
  • сащ

Джордан Лин Греъм блъснала съпруга си от високи скали по време на екскурзия

Булка убила съпруга си седмица след сватбата - 1
Снимки FOX news

22 годишна американка е обвинена в убийството на своя съпруг, когото бутнала от скала само седмица след сватбата, пише вестник „Индипендънт“.

Джордан Лин Греъм се яви в съд в Монтана, САЩ в понеделник по обвинение в убийство втора степен на съпруга си Коди Лий Джонсън. Според повдигнатите обвинения младата булка блъснала половинката си от високи скали, докато били на туристическа разходка в Национален парк Глетчер през юли. 

Ако бъде призната за виновна, тя ще е изправена пред доживотен затвор.

Съдебни документи показват, че Греъм казала на своя приятелка, че е размислила за сватбата в същото време когато съпругът й изчезнал. Разкъсаното тялото на Коди било намерено пет дни по-късно в подножието на отвесни скали, известни с невероятната гледка, която се разкрива към парка.

При първия разпит, Джордан разказала, че е съобщила на полицията за изчезналия си съпруг. Според нея, 25-годишният Коди отпътувал със свой неизвестен приятел с кола и не се появил повече. Според полицията,  впоследствие младоженката признала, че съпругът й е изчезнал след като паднал от скала в националния парк.

Колкото повече полицията разпитвала Джордан, толкова повече подробности около инцидента разкривала заподозряната.

Двамата се скарали докато били на скалите. Момичето понечило да си тръгне, но тогава ядосаният съпруг я дръпнал силно. Джордан побесняла и щом се отскубнала блъснала Коди към скалите. Мъжът загубил равновесие и полетял надолу.

Приятелка на заподозряната разказала, че получила съобщение, което гласяло: „Ок, ще поговоря с него“. Приятелката отвърнала: „Ще се моля за вас двамата“, а Джордан отвърнала: „Смъртта е сериозно нещо, ако не се чуем тази вечер, нещо се е случило."

Приятели на убития обяснили на полицията, че го предупредили да не се жени.

"Техните взаимоотношения не изглеждаха щастливи. Не беше здравословна връзка, каквато по принцип си представяте когато двама души встъпват в брак", заявил един от кумовете.

За момента Джордан остава в затвора докато историята не се разплете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    6 0 Отговор
    Лоша работа...сега хем той е мъртъв хем тя ще прекара живота си по затворите
  • 2 Тодор

    6 0 Отговор
    това жените ... лоша работа
  • 3 Калоян Велинов

    3 0 Отговор
    АЗ ПЪК СИ ПОМИСЛИХ,ЧЕ Е ЗА ПАРИ..........
  • 4 Лъчо Ве Георгиев

    2 8 Отговор
    Да се ожениш е глупост голяма през новия век, да се ожениш = разведиш, жените са лоша работа наистина всичко е к.ви вече. край на свободата е най голямата грешка през новия век най голямата грешка е край на свободата да се сложи умните хора не го правят това през новия век, със жени човек трябва да се занимава само когато му трябват. оженени = разведени който н е е женен той не е разведен.

    Коментиран от #6, #7, #11

  • 5 Иван Господинов

    2 3 Отговор
    ей бързо се е отървал завалата
  • 6 Maurice

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Лъчо Ве Георгиев":

    Абе ти по-неграмотно можеш ли да пишеш?? На косъм бях да разбера смисъла на драсканицата ти!!
  • 7 The Bear

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "Лъчо Ве Георгиев":

    Авно си много млад мойто момче! А и не си много умен:))) Ще спра до тук за да не наруша добрия тон, но ти препоръчвам да не се излагаш повече - саксийно цветенце малко:)
  • 8 PROFESIONALISTA

    2 2 Отговор
    Всичко зависи от нея. Няма свидетели, няма никакви доказателства само косвени улики. Каквито ги наговори, такива ще са последствията. Може да се отърве и с оправдателна присъда, ако има малко мозък в главата си. Но такава пепелянка по-добре да гние в затвора и да лиже п-ки докато припадне там.
  • 9 Бай Иван

    0 1 Отговор
    В ЗАТВОРА И Е МЯСТОТО!!
  • 10 Иван Томов

    0 1 Отговор
    Винаги съм казвал,че любовта е като пясъчен часовник.
    Когато ти се пълни сърцето,главата ти се изпразва.
  • 11 Heinrich

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Лъчо Ве Георгиев":

    Никой не те кара да се жениш.Минаваш на другия бряг и си ти,няма жени,няма женитби.Ама като чета колко надъхано пишеш,нощо чудно вече да си минал по дъгата
  • 12 мечока

    0 1 Отговор
    То си и личи на снимката че е такава, ама пък и той изглежда като типичен българин, абе глупак