Last news in Fakti

26 Май, 2023 09:55 2 940 5

Серийни кражби от коли в Пловдивско

  • кражби-
  • коли-
  • село труд

Извършителят влиза и обира всички автомобили, паркирали на улицата

Серийни кражби от коли в Пловдивско - 1
Снимка: bTV

Серийни кражби от коли. Видеокамери заснеха посегателствата в пловдивското село Труд.

На кадрите се вижда как мъжът минава край колите, отваря ги и прибира всичко, което намери вътре. Полицията все още не е заловила извършителя.

„Сутринта, отивайки на работа, отворихме автомобила и видяхме, че липсват два стека с цигари и всичко е разровено. Автомобилът не е разбит, задните врати са били отворени“, обясни пред БТВ Иван Кузев, който е потърпевш.

Извършителят влиза без маска, а излиза с медицинска маска и качулка. От автомобила взима цигари и монети. Престоява 20 минути вътре, като там открива и кутия шоколадови бисквити, които изяжда наполовина, уточнява Кузев.

Извършителят влиза и обира всички автомобили, паркирали на улицата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    16 1 Отговор
    "кутия шоколадови бисквити, които изяжда наполовина" - другата половина по традиция е "данък спокойствие" за местното РПУ. Чакайте да го хванат.
  • 2 мммм

    14 1 Отговор
    Ромите не спят за разлика от ридната полиция
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шаран БГ

    5 2 Отговор
    В село Труд всеки се труди, както умее !!Природонаселението в градовете се е нагъчкало в едни "зайчарници" и всеки купува автомобил, без да мисли за неговото стопанисване и опазване от посегателства чужди. От съответните кметства архитекти и кметове сън не ги хваща .......само за гаражи и паркоместа на автомобилите на хората мислят ден и нощг ....... Интересни са човеците по селата. Почти всеки има двор декар до пет. Когато прадядо му е купувал коне или волове на дядо му , първо е строил яхър /обор/. Т.е."гараж" за две конски сили!!
    Сега дворовет ги има, но гражданите от селата не вкарват 100-те коня , които са купили в дворовете, а ги паркират на улицата. Много удобно !! Елате в наше село - 80% от автомобилите / леки, бусове, камиончета разни/ че и трактори – паркирани пред къщата и двора на улицата.........Много удобно !!
    А родната полиция Е ДЛЪЖНА да ни пази..........само ние НЕ ИСКАМЕ да се пазим..............

    Коментиран от #5

  • 5 Ти... Верно си Шаран

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Шаран БГ":

    И ТО ГОЛЯМ!