Last news in Fakti

2 Юли, 2023 14:03 1 760 7

Постоянен арест за мъжа, насочил пистолет срещу свой съсед

  • съд-
  • мъж-
  • пистолет-
  • заплаха

43-годишният таксиметров шофьор е обвинен в закана за убийство

Постоянен арест за мъжа, насочил пистолет срещу свой съсед - 1
Снимка: БГНЕС

Постоянен арест за мъжа от столичния квартал „Люлин”, насочил газов пистолет към главата на съсед. Това е решил състав на Софийския районен съд.

43-годишният таксиметров шофьор е обвинен в закана за убийство.

Случаят е от 24 май тази година.

Задържаният насочил оръжието към съседа си, защото по думите му вдигал шум.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То това

    10 8 Отговор
    хубаво, но на някой направи ли му впечатление, че общата част, каквато е коридорът е усвоена с метална врата, и вероятно тази е причината за скандала. В България всеки счита общото за свое. Пък ако може и да поусвои ток, парно и вода от съседа, идеално. Само от една снимка, оплакващата се "жертва" ми прилича "на крадливия" съсед - предизвикващ вербално хората", след което реве и пише доноси. Не оправдавам човекът, извадил оръжие, но в 99% от случаите се оказва, че "жертвата" е агресорът..

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Воден пистолет

    1 7 Отговор
    Ако направят акция в Джъмбо, много дечица ще попаднат в ареста.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Добре де

    9 2 Отговор
    Единият да стои в ареста. Другите, дето са сложили решетка на етажа да бъдат посетени от пожарната и да им напишат актовете. Не може бееееее, дебили. Забранено е да ограничаваш достъпа по стълбището към другите етажи. Пожар, земетресение или сваляне на болен с носилка? Мислите ли ги тия с кухите си тикви? Не е нечия приумица тази забрана. Да минават по всички блокове и където има подобни недоразумения - глоби и премахване за своя сметка. Преди няколко месеца пак заради някаква врата, дето не й е там мястото, един в центъра на София отнесе куршум в тиквата, а оня, дето пали на четвърт е в затвора. Няма да се научи това племе на ред и още се чуди защо е до гуша в тинята.
  • 7 Емо

    3 3 Отговор
    Аз го изгледах клипа, първо беше си съзнателно орязан и не се вижда предисторията. Второ, не видях никакви свински опашки. Трето, през повечето време оня държеше пистолета просто през рамата , а не за ръкохватката с пръс на спусъка. Насочи го към полуотворената врата на асансьора за няколко секунди само, после го свали. Четвърто, закана за убийство с газов пистолет ми иглежда доста глупава теза. То даже не се знае дали е бил с патрони в пълнителя пистолета. И накрая, мирише ми на осъждане на прокуратурата с едни 20-30 000 за неоснователно обвинение. И още - в блоковете трябва да се спазва тишината и спокойствието, особено в определени часове, но и през останалото време не трябва да се причинява безпокойство на другите обитатели, по-голямо от нормалното. Чл. 6, ал.1, т.4 от Закона за управление на етажната собственост.