Last news in Fakti

21 Юли, 2023 13:36 1 409 13

Двама в болница след масов бой в Садово

  • бой-
  • садово-
  • пострадали

Като заподозрени за нанесените телесни повреди са задържани двама

Двама в болница след масов бой в Садово - 1

Двама мъже са в болница след сбиване в Садово, съобщиха от полицията.

Сигналът за сбиването между съседи в един от крайните квартали на града е получен около 18 ч. вчера.В саморазправата двама от участниците получили различни травми и са оставени под лекарско наблюдение.

Като заподозрени за нанесените телесни повреди са задържани двама с регистрирани криминалистични регистрации и осъждани.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    15 0 Отговор
    Индийци?🦾😅🦾

    Коментиран от #4, #8

  • 2 Седящия бик

    18 0 Отговор
    Червените войни от Садово, са решили в честен дуел решат спора помежду си! Но както винаги белия човек с колесниците Опел Астра идва и разваля цялата патаклама! Няма значение, червените войни ще изпушат лулата на мира, и щом отлетят колесниците, пак ще се сбият помежду си! Иначе щом спора е завършил с двама в болницата, то сто процента в дъното на спора е някоя засукана недомита индианка! Направо побесняват червените войни на те жина!

    Коментиран от #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Зеленски съм - гив ми очень паре, чаршаф

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Не е сигурно. У град Садово (2400 души) и бековете се паткат за добър ден.
  • 5 Тома

    6 1 Отговор
    Сандокан мале с двата ножа
  • 6 Защо не носят пищови

    4 1 Отговор
    И всичко да приключи бързо и безпроблемно
  • 7 Садово се "прочу"

    12 1 Отговор
    преди пет и кусур години, когато в началото на "учебната" година в местната аграрна ПГ млад команч нападна с прът ли, с кол ли, един гринго (даскала по английски) по време на урок, под предтекст, че грингото го нарекъл семинол вместо команч.
    ПП. Малка подробност - "учителският" съвет се събрал и НЕ изключил младия команч...

    Коментиран от #10, #11

  • 8 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    цигани а не Индийци
  • 9 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Седящия бик":

    Индиянците не са цигани
  • 10 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 10 Отговор

    До коментар #7 от "Садово се "прочу"":

    Команчи е Художествена измислица

    Коментиран от #12, #13

  • 11 Бе ти си

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "Садово се "прочу"":

    НЕхудижествена измислица, но от това светът няма да свърши ...
  • 12 ИСТИНСКОТО с. ГОРНО НАДОЛНИЩЕ

    9 2 Отговор

    До коментар #10 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Прав сте, и Вие даже не знаете колко сте прав!!! След инвазията на гринговците към тихоокеанското крайбрежие от някои индиански племена остана само художествена измислица. А тук по сходни причини ще се случи обратното...
  • 13 ДЕТЕ

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Команчите са голям северноамерикански индиански народ, типични представители на индианците от Големите равнини. Преди да се заселят в равнините те са част от Източните шошони и живеят в западните части на Уайоминг. Около 1500 г. живеят в горното течение на река Плат в източен Уайоминг. След като се сдобиват с коне някъде около 1680 г., те се отделят от източните шошони и поемат на юг. Те са едно от първите племена в равнините, които се сдобиват с коне и започват да снабдяват и другите племена. Затова били едно от влиятелните племена в равнините. Смята се, че започват миграция на юг именно заради самите коне – да са по-близо до рая на конете, Ню Мексико. Преселението им не става изведнъж, а продължава почти едно столетие. Първо се установяват между реките Плат и Арканзас. През 40-те години на 18 век преминават Арканзас и се установяват в Ляно Естакадо. В зенита на своето могъщество вече владеят огромна територия, обхващаща територии от западна Оклахома, северен Тексас, източно Ню Мексико и южен Канзас – от река Арканзас на север до река Сан Антонио на юг и до Скалистите планини на запад. Тази област впоследствие става известна като Команчерия.