Last news in Fakti

28 Август, 2023 11:36 2 530 3

Намушкаха млад мъж в Поморие

  • намушкан-
  • мъж-
  • поморие

Пострадалият е изразил съмнение пред двама свои приятели - на 26 и 41 години, за това, че техен общ познат – 44-годишен помориец е увредил личния му автомобил

Намушкаха млад мъж в Поморие - 1

27-годишен помориец е получил прободна рана в областта на подмишницата. Инцидентът е станал в събота около 21.15 ч. в района поморийската улица "П. К. Яворов“.

Пострадалият е изразил съмнение пред двама свои приятели - на 26 и 41 години, за това, че техен общ познат – 44-годишен помориец е увредил личния му автомобил.

Тримата тръгнали към дома на 44-годишния мъж, но са пресрещнати от него и след спречкване той нанася няколко пробождания в областта на ребрата и подмишницата на 27-годишния помориец и едно пробождане в областта на прасеца на левия крак на 26-годишния му съгражданин, пише Фокус.

Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа.

Пострадалият 27-годишен помориец е откаран незабавно до УМБАЛ - Бургас за оказване на медицинска помощ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужаст!

    6 2 Отговор
    Пишете честно,за левия крак пишете,а за подмишницата нито дума лява или дясна е!
  • 2 Поморийски глас

    6 0 Отговор
    Значи трима биячи тръгнали да се саморазправят а човека при самозащита като ги надупчил сега е виновен? Не разбирам тези закони в тази джендърска държава.
  • 3 БАЦЕ ЕООД

    2 0 Отговор
    Добре че на наркоманите от МВР им вдигнаха заплатите...