Last news in Fakti

15 Ноември, 2023 10:11 5 184 41

Прокурорският син повалил на земята с един удар бащата на актрисата Луиза Григорова

  • васил михайлов-
  • син-
  • прокурор-
  • перник

Във вторник за първи път на процеса, който от пролетта не може да тръгне, дойдоха освен двама от пострадалите и шестима свидетели. Четирима от тях бяха доведени принудително

Прокурорският син повалил на земята с един удар бащата на актрисата Луиза Григорова - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

19-годишният Васил Михайлов, син на прокурора от Перник Бисер Михайлов, повалил с един удар на пешеходна пътека бащата на актрисата Луиза Григорова Красимир Григоров. Случката се разиграла по време на абитуриентските балове в Перник. Васил бил сред абитуриентите, бащата на актрисата зад него на улицата. В един момент младежът се обърнал, приближил се и му ударил кроше.

Мъжът паднал на пешеходната пътека.

Това разказа в Софийския районен съд 25-годишният Никълъс Тодоров, който заедно с приятелката си Белослава Йорданова, са частни обвинители по делото, защото са сред пострадалите от Васил. Младежът е подсъдим за побой и закани.

Във вторник за първи път на процеса, който от пролетта не може да тръгне, дойдоха освен двама от пострадалите и шестима свидетели. Четирима от тях бяха доведени принудително.

Ударът, нанесен на Красимир Григоров, бил заснет на видео както повечето изцепки на Васил. Самият Никълъс бил виждал 5-6 клипа, които той описа пред съда. На друг се виждало как Васил удря полицай. Той се разпространяваше и в социалните мрежи преди година и половина и на него се чуваше как, докато мъж удря друг, се вика: Ти полицайче ли си?

Никълъс Тодоров описа и трети клип. На него на младеж със свалени гащи получавал удари по задните части. Чувало се Васил да казва: “Брат, искам да ти се измоча (изпикая) на главата, ама нямам капка”.

При изричането на тази реплика се намеси и Васил, който е активен и задава въпроси, пише 24 часа.

“Ако съм го казал аз, щеше да е измочам”, внесе яснота той. Според обвинението боят над Никълъс бил в ранните часове на 9 април м.г. на детска площадка, известна като Жирафа, в центъра на Перник. Васил го повикал по телефона, за да се разберат, защото Никълъс бил нарекъл гаджето му Боряна “тая”. В момента прокурорският син е в ареста в Кюстендил по обвинение, че точно на нея се е заканвал с убийство. До лятото на тази година двамата още бяха гаджета. Боряна е и свидетел по дело срещу Никълъс за престъпна група за разпространение на наркотици.

Още щом Никълъс с приятелката си пристигнали, Васил започнал да го удря по главата с юмруци, повалил го на земята. Според Никълъс нанесъл му над 100 удара.

От кроше на Васил бил повален и 33-годишният Мартин Карамфилов, но през ноември 2021 г. в заведение в Перник. Той не се оплакал в полицията, защото не помнел какво е станало. Причината за боя, била, че един от приятелите на Мартин хванал за ръката гаджето на прокурорския син. Според Васил не било за ръката, а за тялото.

Чичото на младежа, също Васил Михайлов, обясни извън залата, че често племенникът му бил предизвикван.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какви са тези

    74 13 Отговор
    Имена Нъкълъс? Да не е Кейдж? Господ да е на помощ на България

    Коментиран от #22

  • 2 Долу ръцете

    37 14 Отговор
    от прокурорския син,
    това е атака срещу Прокуратурата,
    свалихте Гешев,
    но Сарафов, този ангел без крила, строг, но с добро сърце,
    няма да мине!
  • 3 Транзистор

    61 2 Отговор
    Селският маймун.
  • 4 Иван Попов

    75 8 Отговор
    Аз съм офицер. Ако този уличен бабаит ми посегне просто ще го застрелям. Така са ни учили в армията - ако ти посегнат пръв дърпай спусъка. Бил съм участник във военни действия, а не в мисии и съм оцелял.

    Коментиран от #27

  • 5 Абе

    78 1 Отговор
    И тва лекенце ще си намери майстора някой ден, такъв е живота че който бие в крайна сметка яде и бой! Надявам се сега поне да го осъдят на някаква прилична ЕФЕКТИВНА присъда, че първата дето му я дадоха беше направо гавра с правосъдието и пострадалите!

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 егати обяснението те всичките “умни”

    73 1 Отговор
    Чичото на младежа, също Васил Михайлов, обясни извън залата, че често племенникът му бил предизвикван.?!?!? ами то всеки ден някой е предизвикван от другиго и какво да се трепем по улиците по цял ден ли ??? защо не се бият другите хора ? а да защото имат малко мозък за разлика от това келеме…
  • 8 надявай се

    45 2 Отговор

    До коментар #5 от "Абе":

    надеждата крепи живота но не забравяй че живеем в бг а тати е прокурор за каква ефективна присъда говорите ???
  • 9 НИЯ

    61 2 Отговор
    Докога ще търпим тези Адови изчадия.Какво като е Прокурорски син.Такива боклуци и жалки отрепки не заслужават да живеят.Затова сме на този хал

    Коментиран от #12

  • 10 Перо

    54 3 Отговор
    Това е лудост, някакъв свинчок да бие полицай и той да мълчи! Защо му е ютията на кръста? В такива случай му изпуква един пълнител и после дъртия престъпник, възпитал свинчока да заплати разхода за патроните!

    Коментиран от #15, #20

  • 11 Хе-Хе

    7 46 Отговор
    Така, като чета между редовете, точно това са заслужавали тези разновидности на нормални хора! След като никой не ги превъзпитава, младият Васил се е заел ефективно с тях! Никълъс!?? Само зара димето заслужава да бъде поставен в рамки! Тук по долу се изказал някакъв ,,офицер"! Скрий се бе, човече и си гледай пенсията! Ще те претупа за резил на БНА на дърти години! От такива ,,офицери" България е на път да изчезне всеки момент! Това момче се нуждае от правомощия, за да има ред! Не да му се заканваш в старческо умопомрачение, а преди 30 години вие от армията да бяхте поставили появилите се мутренски банди на място! Сега такива като теб, Шивиков, че и президента само дърдорите, а когато трябва - нищо! Пълен пас, станахте атлантици и предадохте военната клетва - ,,Аз, гражданин на НРБ, като встпвап в редовете на ВС,...."

    Коментиран от #17, #23, #25, #39

  • 12 Перо

    8 4 Отговор

    До коментар #9 от "НИЯ":

    Имаше много такива елементи като прокурора в Белене, но сега джендърията ги овласти! Те бяха към м-во на правосъдието и фиктивно бяха фактор.
  • 13 Механик

    27 5 Отговор
    Нищо. Дано го осъдят и вкарат при бай Ставри. Тъкмо сега в момента там се провежда семинар и обучение на тема "ка се става млада булка".
  • 14 Лисичков !!!!

    5 0 Отговор
    къде си ?
  • 15 Хе-Хе

    20 3 Отговор

    До коментар #10 от "Перо":

    Защото толкова е полицай и трябва да варди пенсията и правата на нарушителя! Защото с полицаите се занимава не военната, а гражданската прокуратура /заслуга на Цецерон/ от мандат Тиква - 1! Ще го вкарат сред престъпниците поръчан от бащата на Васил и там ще го уморят от издевателства! Защото няма истински колеги и България няма офицери и най вече мъже!
  • 16 Гого

    34 1 Отговор
    Да инвестира държавата в ТРУДОВИ ЛАГЕРИ ЗА ИЗРОДИ и проблемите ще се решат много бързо
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гандалф

    40 1 Отговор
    Ако смята някои, че той ще се промени жестоко се лъже...досега му е насаждано, че каквото и да направи ще му се размине, че законите важат за плебейте,, че той е над законите...
  • 19 Радиатор

    5 5 Отговор
    Никълъс в кейдж. Яко.
  • 20 Гандалф

    32 1 Отговор

    До коментар #10 от "Перо":

    Защото ако полицая заведе дело....всичко ще се обърне срещу него...ще се окаже, че той е нападнал хрисимия младеж...после ще трябва да си търси работа в други град, защото ще бъде смлян от хората с власт зад гърба на прокурорския син...
  • 21 Хе-Хе

    8 5 Отговор

    До коментар #17 от "Механик":

    Абе, шлосер, вие така ли не сте схванал, че офицер и не само, ако прави нещо го прави и не се заканва по форомите! И като ме срещне този Попов, учасвал във военни действия, което означава, че е далеч над 90 годишен, какво ще ми направи този дъртак! Аз да съм обявявал, че също имам някакво звание с големи звезди на пагоните - не съм! По скромно, моля! Спусъка лесно се дърпа! Трудно е да бъдеш отговорен и достоен!

    Коментиран от #28

  • 22 Това ли е същественото

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Какви са тези":

    Ганьо???
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Смях

    33 0 Отговор
    Ако мислите, че ще осъдите прокурорската мафия в бг много се лъжете! В съда е цирк и обвиняемия може да лъжесвидетелства безнаказано, а съдийте са най-жалките червеи във вселената
  • 25 Ба.си

    12 1 Отговор

    До коментар #11 от "Хе-Хе":

    Простият ка.ун
  • 26 Ето го

    9 2 Отговор
    Бъдещият премиер
  • 27 фатмак школник

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Иван Попов":

    бойни действия? от 10 млн. един да стигне яйце клетката?
  • 28 Бай Лисан

    14 3 Отговор

    До коментар #21 от "Хе-Хе":

    Това че си малолетен, не значи, че няма да ти бъде потърсена отговорност.
    Жълтопаветник, това не ти е да дърпаш спусъци в "Кантър страйк", извърши си млякото от устата и сядай на гърнето.
  • 29 Умен по цялата глава

    13 1 Отговор
    Да биеш жени и старци е лесно...Интересно ми е какво ще му се случи ако посегне на Кубрат Пулев,например...

    Коментиран от #36

  • 30 Бидона

    10 2 Отговор
    Да сте внимавали за кого гласувате!

    Седите търкате дивана циганите вместо вас ви избират разни съмнителни елементи в управлението.
    После що така било лошо?
    Шефа се избира от цигани, турци, роднини и зависими на корупмираните.
    Другите дъвчат дъвки и ги мързи да гласуват.
    Сега избрахте американци да ни уптавляват. Охх колко ще се сгърчи живота в БГ не е истина.
  • 31 Хе-Хе

    8 1 Отговор
    Не сте прав, бай Бидон! Хората не гласуват, защото както и да гласуват, комисиите накрая дописват правилния резултат! Видно от видеонаблюдението, въведено от модерната нова партия ПП! Само в Малорад престояха 2 седмици в ареста и нищо! Ето, така, представи си - ти с вяра и самочувствие, че правиш нещо значимо отиваш да гласуваш, а престъпната комисия те гледа ехидно и ти се чуди на наивността, уж възрастен и образован сте, къде сте тръгнал да променяте установения ред, който те ще опишат в Протокола!
  • 32 брях

    9 1 Отговор
    Мноо як тоа бря изпотепал половината Винкел Стоун.

    Коментиран от #37

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 девил

    3 1 Отговор
    Василке ,Василке опа Васко
  • 36 То се вижда какво става😂😂

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "Умен по цялата глава":

    Вика продължаваме напред паднал на тепиха😂😂😂
  • 37 Идън

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "брях":

    Винкел таун. Стоун е камък.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Браво

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хе-Хе":

    Добре написано,но жълтопаветниците няма да го разберат никога
  • 40 СЦЗ

    0 1 Отговор
    От първо лице ви казвам, че човека е за медикаменти и добри психиатри. Не е за затвора, бях с него там. В България няма политика да се помага на хората с психични проблеми, за по-лесно... всички в затвора и тамън ще отчетем бройка заловени престъпници. Зрелище за хората, а за истинските престъпления за милиарди, никой не смее да каже нищо.
  • 41 Красимир Велчев

    0 0 Отговор
    В последно време ,незнам защо но все ми се набива една максима-,,количествените натрупвания,водят до качествени изменения!В това съобщение,ние прочетохме един дълъг ,макар и непълен списък от насилствени и на места садистични действия на един дегенерат.За да бъде съвсем пълна картината на идиотизма ,бащата продължава да заема длъжността прокурор.Почти съм убеден,че ще се стигне до някаква драматична развръзка.Такова колосално натрупване на идиотизъм ,няма как да не избие в нещо ,,качествено ново.