Last news in Fakti

12 Декември, 2023 17:23 2 668 18

Разследването продължава: Назначиха експертиза на мобилния телефон на Алексей Петров

  • телефон-
  • алексей петров-
  • експертиза-
  • убийство-
  • разследване

Административният ръководител на СГП Илиана Кирилова уточни, че трудно са намерени вещи лица, които да „отворят” телефона на Петров. Все още не е известно след колко време експертизата ще бъде готова

Разследването  продължава: Назначиха експертиза на мобилния телефон на Алексей Петров  - 1
Снимка: Нова телевизия

Близо четири месеца след убийството на Алексей Петров е назначена експертиза на телефона на бизнесмена. Това обяви административният ръководител на СГП Илиана Кирилова на брифинг, цитирана от Нова телевизия.
„При отваряне на телефона, вероятно ще бъдат запълнени някои празноти в разследването или ще получим нова информация. Телефоните са отражение на живота ни и дават доста информация”, посочи тя.
Административният ръководител на СГП уточни, че трудно са намерени вещи лица, които да „отворят” телефона на Петров. Все още не е известно след колко време експертизата ще бъде готова.

Припомняме, че Алексей Петров беше убит на 16 август тази година в столичния квартал „Драгалевци”, на пътя, който води към хижа „Алеко”. При покушението срещу бизнесмена пострада и жена.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 След 4 месеца ръчкане в телефона

    24 0 Отговор
    Специалистите са извадили всички компромати, и сега е готов да бъде предаден на следствието, да го ръчкат колко си сакат!
  • 4 БеГемот

    24 0 Отговор
    Професионализъм от всякъде....
  • 5 Елементарно,

    13 0 Отговор
    ако е андроид да се обърнат към Гугъл.
  • 6 Слово пацана за НРБ русофил

    11 0 Отговор
    Понякога сънувам.
    Съдът върви, съдията - Васил Левски - казва на подсъдимия:

    "Стани, господин Борисов, крадец, негодник!"
  • 7 Смех !

    12 4 Отговор
    Такива хиени по тел.не говорят по дела и не си правят снимки.Само отлагат очевадното,че Кики и баща му го приключиха.
  • 8 Румен

    17 1 Отговор
    Питайте Борисов за убиеца. Той знае най добре
  • 9 Фори

    13 2 Отговор
    Този дето го думна одавна гони газарите в ивицата Газа.
  • 10 НАБЛЮДАТЕЛ

    12 0 Отговор
    Колко месеца минаха? Не натъманихте ли доказателствата по версията? Сега разследване ли ще правим или предизборна реклама? Между другото имотите на тая личност не си ли смениха вече собствениците? А, отишъл да се разхожда из планината придружен от бодигард. Те българите нали са балъци
  • 11 🇧🇬🇪🇺💯

    3 0 Отговор
    Ами, имат точно десет опита и чао Алексей data и good bye.
  • 12 Име

    7 0 Отговор
    Има ли изобщо разкрито някога - някъде убийство, аз знам за - бай Миле, хванаха ги - но - поради кашкавал-доказателства - отлетяха. На Илия Павлов - убиеца, май си го свитнаха от домакинството на Илия Павлов.

    Иван Може - го убиха по нивите в Костинброд, въобще - върлуват банди, при това - приказваме за реални, по ЕГН установени, които просто не ги закачат за нищо.

    Накрая - ще излезе - че не е имало нито убиец - нито жертва. Не че - Сталин е някакво решение - но - има нужда - поне от някаква информация - поне приблизително - кой - с какво се занимава.


    То излиза - че ако някой психопат - не съм му симпатичен, а това е дело на психопат, очевидно е - поръчителят е гадняр, то - може да стане като Пабло Ескобар, както и да е.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 бай Иван

    7 0 Отговор
    "Назначиха експертиза на мобилния телефон на Алексей Петров"

    Боже след 4 месеца се сетили .Трябваше да изчакат още два месеца за да изтече срока на съхранение на данните в операторите. И ако е имало нещо важно в телефона след четири месеца ли се сетиха да правят експертиза? В случая с Ал.Петров е държавна политика да не се разкрие убийството, защото зад него наднича сглобката.

    Коментиран от #15

  • 15 Ю. СЛАВКОВ

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "бай Иван":

    “14” е прав. Възможно е някой, който е заинтересуван, умишлено да е оставил експертизата на мобилния телефон на А. Петров чак за след 4 месеца. Срокът на съхранение на данните в трите основни оператора в страната - “Вивател”, “А1” и “Йетел” е ½ година. През оставащите два месеца прикривателят ще замисли провеждане на камуфлажни мероприятия, отклонявайки вниманието в други, вероятно обмислено също безуспешни следствени действия, но не и във връзка с телефонната информация. През това време ще лансира “необичайно трудно отваряне” на телефона. Разговорите (по фиксиран час и продължителност) ще пропаднат. Ще останат регистрирани обаче конкретните телефонни номера, дори и да са закрити, какъвто вероятно е и номерът на самия Петров. Аз имам изключително подобен случай с убийството на мой роднина през м. юли тази година и използваните телефонни номера около 2 месеца преди това.
  • 16 незнайко

    1 0 Отговор
    Господи прибери си чедата, те не знаят какво да правят ! Досега какво са разследвали ???
  • 17 Този телефон на Трактора са го "отворили

    2 0 Отговор
    и изучили отдавна!! ПОЧИСТЕН Е ОТ ВСИЧКО, КОЕТО БИ УЛИЧИЛО НЯКОЙ ОТ Сглобката или тези с Болшенството в НС! Всичко Свързано с Мутренски Босове, Олигарси и Посолства като онформация е с друг нов Собственик!! Сотици има Грамотни които да го направят това!! Нямало Експерти Търсили 4 месеца??? ПУНТА Мара??? 4 Месеца!? Експертите сега ще Открият НИЩО,! Информацията е отдавна Свалена и Всякакви следи от нея Почистени!!?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.