Last news in Fakti

31 Декември, 2023 16:56 3 118 9

Предотвратиха наркосделка в двора на болница

  • наркосделка-
  • болница-
  • горна оряховица

Задържан е 22-годишен мъж от Златарица, а при претърсване в дома му са намерени и иззети около 350 грама растителна маса

Предотвратиха наркосделка в двора на болница - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Полицаи в Горна Оряховица предотвратиха сделка с наркотични вещества в двора на общинската болница, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Задържан е 22-годишен мъж от Златарица, а при претърсване в дома му са намерени и иззети около 350 грама растителна маса. Установен е и 31-годишен мъж от същия град, който е бил негов снабдител.

В стопански двор в златаришкото село Родина са намерени и иззети други 280 стръка, с тегло около 3 килограма. За срок до 24 часа са задържани петима, сред които и непълнолетен от Златарица. С постановление на прокуратурата мярката за задържане на 31-годишния от Златарица е удължена на 72 часа. Иззетата растителна маса е 6 килограма, както и един грам амфетамин.

По всички случаи, разкрити при специализираната полицейска операция, са образувани досъдебни производства под прокурорско наблюдение, уточнява БТА. Операцията е реализирана с участието на служители от Районните управления на полицията в Горна Оряховица, Елена и сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при Областната дирекция във Велико Търново.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво но

    14 2 Отговор
    Те да почнат да предотвратяват нарко-сделките в училищата. Наркодилърите седят пред входните врати и продават, а полицаите или гледат настрани или пазят. Навсякъде е.

    Коментиран от #5, #9

  • 2 Шопо

    11 0 Отговор
    Браво хванаха най големия наркопласьор.
    Вече мога да пускам дъщеря си на дискотека.
  • 3 Ел Чапо от Златарица

    12 1 Отговор
    Предотвратиха сделката на годината.
  • 4 Дупничанин

    9 1 Отговор
    Растителна маса??? Мале, верно сте улави колко тулупа и отгоре.
  • 5 Кво е тревата?

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "браво но":

    Чай!
    Ако някой ми даде пример, когат напушен индивид е извършил тежко престъпление против личността, проявил е агресия, спрямо друго човешко същество или животно, нека мя заплюе!
    Аз и всеки друг можем да дадем безброй примери за обратното от употребили алкохол, който се продава свободно и се рекламира по всички медии.

    Коментиран от #6

  • 6 Забравих да уточня,че не употребявам

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кво е тревата?":

    марихуана, но пия алкохол.
    Просто съм абсолютно безпристрастен в преценката.
    Какво са пушили индианците?
    "Лулата на мира"
  • 7 Милиционер

    3 0 Отговор
    В нощта на 27 срещу 28 декември от хранителен магазин в с. Арчар била извършена кражба на 12 стека цигари и сумата от 170 лева. Неизвестно към момента лице е проникнало в търговския обект през отворен прозорец. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Разследването по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.
  • 8 Юрист

    1 0 Отговор
    Адриан се занимава с това от 25 години, има 3 условни присъди за това и никога не е лежал в затвора. Докога ще ги търпим, колко години още ще продължава това .На Адриан майка му продава метадон който взема от доктор Мартинова от гр. Ловеч.
  • 9 Юрист

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "браво но":

    А Адриан Тарлото и Тони Усмивката от гр Левски плевенско кога ще ги хванат, отглеждат марихуана на лампи и продават на децата в цялата околия, на Адриан майка му продава и метадон който взема от доктор Мартинова от гр Ловеч