Last news in Fakti

31 Декември, 2013 15:33 1 498 1

Злато за 30 000 лв. задигнато от офис в Монтана

  • кражба-
  • злато-
  • монтана

Офисът се е охранявал със СОТ от частна фирма, но той не се е задействал при кражбата

Златни накити на стойност около 30 000 лева са откраднати от офис на "Булстрад" на улица "Ал. Стамболийски" в Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Кражбата е станала през миналата нощ.
 
При идването си в офиса в 9.06 часа вчера директорът му забелязал, че вратата е разбита и липсват две големи метални каси, в които били заключени златните накити. Офисът се е охранявал със СОТ от частна фирма, но той не се е задействал при кражбата.
 
По случая е образувано досъдебно производство, направен е оглед на местопрестъплението. Преди 3 дни по подобен начин от частен дом в монтанското село Замфирово изчезна метална каса с 6000 лева и със златни накити, припомниха от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    0 0 Отговор
    то се знае кой е ! не се правете на луди ! И на полицията им е ясно нооо нямат право да изкажат мнение