Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 10:56 1 918 14

Проговори жената, залята заедно с детето си с бензин

  • залята-
  • бензин-
  • сливен

Каза, че ще ни драсне клечката и да изгорим. Не го интересува какво ще му се случи, защото така или иначе има някаква присъда, която трябва да излежи

Проговори жената, залята заедно с детето си с бензин - 1

Районната прокуратура в Сливен съобщи в петък за шокиращо престъпление в града – мъж опитал да изгори живи бившата си приятелка и детето им, като ги залял с бензин.

В ръката си нападателят държал запалка, а младата жена едва успяла да се спаси. Тя се съгласи да говори пред bTV. От съображения за сигурност не показваме лицето ѝ.

Нападението е извършено на 9 февруари сутринта около 7:30 ч., когато тя отива да остави сина си, който е на 2 години и 8 месеца, в детска ясла.

„Бащата на детето ни пресрещна на път за яслата. Отвори вратата на автомобила и извади от пазвата си двулитрово шише със запалителна течност. Мисля, че е примес дизел и бензин. Поля с нея мен и част от детето ни“, разказа младата жена.

Майката и детето са били в друг автомобил, момченцето е било отзад на детско столче.

„Каза, че ще ни драсне клечката и да изгорим. Не го интересува какво ще му се случи, защото така или иначе има някаква присъда, която трябва да излежи“, спомня си още жената.

Тя слязла от колата и опитала да извади и детето. Бившият ѝ приятел я блъскал и опитвал да свали детето заедно със столчето. През цялото време е държал запалката в ръка.

Колата на жената е била в средата на платното, минавали са доста коли, но само един човек – млад мъж, е спрял. Отворил е прозореца и попитал има ли нужда от помощ. Обадил се е на тел. 112 и е останал, докато дойде полицията.

Агресивният мъж има ограничителна заповед да се вижда с майката и детето. Многократно е упражнявал физическо и психическо насилие над жената.

„Най-много се страхувам какво ще се случи оттук нататък. Дали той ще бъде на свобода, дали аз трябва да се оглеждам постоянно в страх. Щом той е стигнал дотам да направи опит за предумишлено убийство, следващият опит може да е фатален“, сподели младата майка.

Нападателят беше задържан още в петък за 72 часа за подготовка на убийство на двама души. Има и обвинение за нарушаване на ограничителна заповед. Предстои прокуратурата да внесе искане за задържането му под стража.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едно е да излежиш присъда за кражба,

    11 4 Отговор
    обир, убийство, и т.н., съвсем друго за изнасилване, neдoфuлuя или както в тоя случай.
    Ще му скъсат кaлнaтa вeнa в кауша и ще стане виртуоз на дyxoвu инструменти.
  • 2 не си зная парите някои

    6 13 Отговор
    Язък за бензина.При тия цени в ЕС

    Коментиран от #3

  • 3 Това ли ти измисли

    18 0 Отговор

    До коментар #2 от "не си зная парите някои":

    npocтaтa глава в точно тоя момент, когато прочете точно тази новина?
    МВР трябва да те следи по-изкъсо. Май си ncuxonaт с болни фантазии.
  • 4 Абе поне

    0 3 Отговор
    наполовина добър като теб стане...
  • 5 даааа

    20 0 Отговор
    Преди седмица 12 годишно дете е отвлечено и изнасилено от двама в една от машалите на София.Двамата не са задържани и в този момент ,защото са непълнолетни.тази новина я няма по телевизийте ни.Връщаме се с бързи темпове към 90-те.

    Коментиран от #6

  • 6 Новината я няма

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "даааа":

    предлагам и новината, че бащата на момичето, o6eзrлaвuл тея двамата, пак да я няма в медиите и пак да не е арестуван.
  • 7 Лекувам наркозависимост

    9 2 Отговор
    Така е като искате все лоши момчета наркомани и психопати ревнивци някакви, навремето що не гледа , в държава като нашата наистина ще се оглеждаш през рамо ... Изрода и детето си ще нарани ...тоя го бетонирам в основите на някой имот и никой няма да го потърси дори
  • 8 Лекар

    17 2 Отговор
    Българките масово са болни от хибрестофилия (сексуално привличане към потенциални престъпници)
  • 9 Чудо големо !

    1 10 Отговор
    Човека разбрал,че детето не е от него и толкоз.

    Коментиран от #10, #11

  • 10 А ти кога

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Чудо големо !":

    разбра че си ненормален.
  • 11 тфа

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Чудо големо !":

    не е май ка ти

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.