Last news in Fakti

3 Март, 2024 10:59 2 683 11

Продължава издирването на Ивана от Дупница

  • ивана-
  • дупница-
  • издирване

В операцията се включват полицаи, жандармеристи, по своя организация, и доброволци

Продължава издирването на Ивана от Дупница - 1
Снимка: БНТ
И в празничния ден ще продължи издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, казаха от полицията. Момичето е в неизвестност от 22 февруари - вече 11-то денонощие, пише dariknews.bg.

В операцията се включват полицаи, жандармеристи, по своя организация, и доброволци. На този етап не се предвижда спиране на издирването, макар че досега няма никакъв резултат и някаква информация за Ивана, казаха от Областната дирекция на полицията в Кюстендил, предава БНР.

Проверяват се всички подадени сигнали. Някои от местностите и обекти край Дупница са проверявани по два-три пъти. Особено района на Дренския рид над града, при параклиса "Св. Спас", поречието на река Джерман.

"Няма нищо ново. Единственото, което съм коментирал, е, че трябва да има радиомълчание по темата, защото явно случаят не е толкова лесен за развръзка", каза кметът на Дупница Първан Дангов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    10 2 Отговор
    Първанка, земи питай Чимев или Иво, они са у играта с бандитите, нема начин да не знаят кво е станало.
  • 2 Много

    34 0 Отговор
    мистериозно и объркващо е всичко ! Уж била оставила телефона си в училище , след като излиза от него , а сега го били намерили под някакъв мост ?!

    Коментиран от #9

  • 3 Човек

    28 1 Отговор
    Искам да вярвам, че някой добър човек я е приютил и да е жива и здрава!

    Коментиран от #10, #11

  • 4 Според мен е

    20 14 Отговор
    вече е станала на органи за донорство. По същият начин изчезнаха всички просяци и слабоумни в градовете, обаче никой не ги търси.
    Преди повече от 10 години озчезна братовчед ми. Беше бавноразвиващ се. Никой не го търси. По телевизии и радио отказваха да пускат репортаж. Не бяхме се сещали за тоя вариант, докато при една врачка не разбрахме, че е пълно с такива случаи. Стотици. Вика, "Няма нужда да ви гледам. Има една мафия, която събира с черен бус от цяла България такива хора, за донори на органи. Няма смисъл да го търсите. Плащат си където трябва и никой не търси хората"
    Сега управляващите са други. Дано да разплетат всичко.
  • 5 Опааа

    16 2 Отговор
    🤦‍♂️ Какво продължава бе??? Некадърници!
  • 6 Акула

    15 0 Отговор
    Искрено Желая да я Открият Жива и Здрава
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Роза

    12 0 Отговор
    Щом толкова много време я няма,възможно е нещо лошо да се е случило!Недай Боже,може да се е удавила в язовира или да са я убили и укрили тялото.Дано да не изляза права!
  • 9 Оли

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Много":

    Наистина е така,сега се замислих,дано я открият
  • 10 Оли0

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Човек":

    Наистина е така,сега се замислих,дано я открият
  • 11 Коко

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Човек":

    Ако е приютена щеше да е върната,така мисля