Last news in Fakti

7 Март, 2024 09:04 3 214 10

Нова версия: Изчезналата ученичка Ивана Георгиева май е извън страната

  • ивана георгиева-
  • ученичка-
  • изчезнала-
  • дупница

В деня на изчезването момичета е оставило телефона и раницата си в училището и е напуснало сградата

Нова версия: Изчезналата ученичка Ивана Георгиева май е извън страната - 1
Снимка: МВР

Предполагам, че полицията е стигнала до извода, че Ивана е извън страната. По тази версия се работи от самото начало“. Това заяви в ефира на bTV кметът на Дупница Първан Дангов във връзка с прекратеното издирване на терен на 17-годишното момиче. Той уточни, че все още няма официална информация от МВР.

Ивана Георгиева е в неизвестност от 22 февруари, когато родителите ѝ съобщиха в полицията в града, че не се е прибрала. Няколко дни по-късно тя беше обявена за общодържавно издирване.

В деня на изчезването момичета е оставило телефона и раницата си в училището и е напуснало сградата.

За работата на терен е бил ангажиран значителен кадрови ресурс на МВР – няколко хиляди полицаи, жандармеристи, пожарникари, ресурс на Горското стопанство, планински спасители, уточниха от полицията в Кюстендил.

В първите седем дни в работата на терен активно се включиха и доброволци, пребродена беше огромна територия въпреки лошите метеорологични условия, напомниха от МВР.

По случая е образувано досъдебно производство, а действията се осъществяват под надзора на прокуратурата.

Родителите на тийнейджърката обявиха, че тя е тормозена в училище, а кметът Дангов назначи проверка. От учебното заведение категорично отрекоха да е упражняван тормоз над Ивана.

Стана ясно също, че и преди година момичето е бягало от вкъщи.

Няколко дни след изчезването на тийнейджърката бяха сменени профилните ѝ снимки в социалните мрежи. Появиха се и реакции на коментари от нейния профил.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    10 7 Отговор
    Най-вероятно само части от момичето са извън страната.. Ако е с някоя рядка кръвна група..
  • 2 Хан Ауспух

    13 4 Отговор
    докато се натъкмят ще се е рaзложила вече.
  • 3 Абдул от Кабул

    14 9 Отговор
    Едно бавноразвиващо дете ви направи на маймуни цялото МВР, хахаха.
  • 4 ГОЛАТА ИСТИНА

    19 1 Отговор
    Нещо , като сестрите Белнейски....уж нещо, ама всичко се потули.
  • 5 Признание от Марийка

    9 2 Отговор
    Май, май съм много проста!
  • 6 Да се знае

    22 1 Отговор
    България е разграден двор . Всеки може да влиза или напуска страната без никой да разбере. Всеки може да бъде извеждан от страната Насила без никой да разбере. Къде е Гранична полиция. Или и тя участва в тези канали. Представете си какво ще стане като влезем в Шенген . Отвличания , търговия с органи , престъпност , и като знаем каква е Ефективността на нашата полиция ужаса е пълен
  • 7 Истината

    9 3 Отговор
    Полицай се става за да се козирува. Не важно дали си съвестен Служител на МВР , Важно е да можеш да харесат как козируваш
  • 8 Чики-Рики

    4 1 Отговор
    А ,, добър ден,,!
  • 9 Врач

    3 1 Отговор
    И в тази история, както в историята със Сашко има твърде много въпросителни. Първо се опитаха да изцапат учителката, това спечели допълнително време да се забатачат нещата, вероятно напълно обмислено. Родителите и те премълчават доста неща. Особено майката. Детето милото е с проблеми, да пази Бог, но не му е за сефте да бяга от вкъщи. Намериха якето на пътя, показателно е, че сама не е тръгнала на някъде. Къде е дасколото, къде е Е79, все щеше да я засече камера, в днешно време на всеки кенеф има. Или очакват да повярваме, че й е много топло и тя като Сашко ще изкара десет нощи на това прекрасно топло време, ще яде останали шипки и измръзнали ябълки и като й мине сръднята, ще се появи. Прибрана е някъде, и ако е още жива и не е изкара зад граница, то това се очаква. С тая разлика, че случаят на Сашко придоби огромен отзвук, поради неговата специфика - малко дете, аутист и т.н. Тука няма толкова шум...ще видим каква истина ще ни сервират, Бог да я пази и да я опази.
  • 10 все пак

    0 1 Отговор
    "".....май е извън страната.."" - Ами февруари,март и април къде е?!?!?