Last news in Fakti

9 Март, 2024 09:33 1 353 5

Връщат ли детото на майката, която го е гледала в кокошарник

  • дете-
  • майка-
  • кокошарник

В момента то се намира при роднини

В началото на декември миналата година история за дете намерено да спи върху гуми в постройка подобна на кокошарник, извън дома си, изостри общественото внимание. Момиченцето беше изведено веднага от семейството. Към момента то не е върнато на майката. Намира се при свои близки в Козлодуй.

Дни след като полицията изведе 7-годишното момиченце през декември, майката реши да разкаже и нейната версия за случилото се, съобщава Нова телевизия. Според нея то вдигало шум, биело по масата и щяло да събуди по малкото ѝ дете. Затова се озовало в бившия кокошарник.

Три месеца по-късно жената отказва да говори. Дядото на момиченцето ни разказа по телефона, че не знае дали то ще се върне някога при семейството си.

Съседите също нямат нова информация. По думите на комшии и майката, и бабата на детето, живеят на същото място.

7-годишното момиченце се наблюдава от социалните служби. Според тях детето вече се е адаптирало в новата семейна среда и училището, което посещава. Социалните наблюдават също и другото дете, което живее с майката.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 етнически особености

    8 2 Отговор
    Кокошките в хола ли ги гледа?
  • 2 Факт

    4 11 Отговор
    Българките са такива

    Коментиран от #3

  • 3 Какво викаш

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Нещо не те разбрах ! Кой бил такъв ?
    Нещ….к
  • 4 зевзек

    3 2 Отговор
    резерват Северозапад, там е друга България, важат други правила, държавата я няма там
  • 5 паднал ангел

    2 0 Отговор
    в кокошарника топлят кокошките и има пресни яйца, под камерите на педофилите има само порно на студено и доматена супа от пакетче помощи 365 дни в годината.